en bra onsdag för en gångs skull!

den här onsdagen var inte en mördaronsdag som onsdagar brukar vara, den var faktiskt ganska bra om jag får säga det själv! har lite plugg att göra så att ja, blir väl inte mkt uppdatering idag som vanligt nuförtiden haha.. aja, that's life =)


sommar 08 , @ malta :')

here we go again!


- för vänner, what would we do without them?

- för musik, hur skulle jag kunna överleva utan det?! det ger verkligen livet ett lyft, hahaa.

- för sunny september, denna september har varit ovanligt solig som ni kanske har märkt? Tack Gud!

- för tv-programmen som gör mina dagar! seinfeld, simpsons , och svenska hollywoodfruar tillexempel :D


- för långa skoldagar, alltså jag orkar inte gå i skolan i 8 timmar för att sen komma hem och plugga i ytterligare 4 timmar, typ..

- för färdigmat,
usch finns typ ingenting värre man kan stoppa i sig.. förutom ketchup i kombination med pasta såklart.

- för kylan, seriööst jag fryser ihjäl (redan..) !

- för min väckarklocka, som jag typ aldrig vaknar av längre..

abcdefghijklm


haha, det börjar bli kallt på min älskade ö.. hoppas mina älsklingar har det bra där nere iaf =)
hinner inte med ngt vidare bloggande idag, blir bara detta inlägg, och hinner inte svara på kommentarerna från igår, får ta det imorgon typ. pussar till er sötnosar ♥

la voglia che non vorrei


gammal outfit men den får duga :)
har typ inte pluggat, kollade på film och roade mig istället haha.. jag gillar inte söndagar, dom är så sega. ska snart se nästa film, så vi hörs imorgon <3

sunday is da pluggddag

blev en trevlig kväll igår, var hemma runt halv 1 tiden. måste tillägga att jag verkligen hatar SL, shiiiit på dom! anyway så har jag mkt plugg att göra idag, haha söndagar verkar verkligen vara en pluggdag.. men jag ska försöka uppdatera så mkt som möjligt =) ♥


haha steffi tyckte jag såg ut som isprinsessan :')

snart drar jag!


måååste rusha snart, ska på släktmiddag i stan. farmor och farfar firar 50 år som gifta, så stort grattis till dom! vi hörs antingen senare ikväll eller imorgon ♥

om ni tror att jag glömt espresso house,

..så har jag inte det! lite bilder från senaste besöken;


evelina fick en missbildad mugg!

och jag tog en god chai latte, bombad med kardemumma!

evelina tappade sin  islatte, och massa isbitar flög ut!

of course!


självklart drog jag hem med den snygga pälsmössan samt halsduken, asså jag bara älskar dom! nu blir jag varm i vinter iaf, kan verkligen behövas! var skitkul på dansen, körde alla möjliga stilar. anyway så är jag skittrött, nu blir det sängen snart. ska upp tidigt imorgon, städning, plugg, solning och släktmiddag står på schemat som det ser ut just nu. nightie night ♥

äntligen fredag!

ja rubriken säger ju allt! kusin är och klipper sig just nu, va med henne ett tag efter skolan, vi drog till skrapan samt ringen och kollade runt lite. hittade värsta coola mössan samt en lika cool halsduk på monki!
Dagens fråga; Kom jag hem med de eller ej? ;)


vet att jag ser ut som värsta ufot på bilderna, men who cares? =D haha juste, snubben på seven eleven raggade på mig när jag skulle köpa min vitamin well asså hahaha jättegulllig! ska iväg på dans alldeles strax, men vi hörs efter det, I promise !

nu börjar jag med något nytt!



- för tjejer som kan ge varandra komplimanger! finns nästan inget värre än tjejer som snackar skit bakom ryggen på varandra bara för att dom är avundsjuka, usch.

- för sommar och sol, behöver jag säga något mer? visst, alla årstider har väl kanske sina fördelar men nej tack, sommar for the win!

- för färgade linser! ett enkelt, snabbt, opermanent och billigt sätt att variera sitt utseende, fick hem två par gratis linser (turkosa samt blåa) från netlens idag, puss på det!

- för Odd Molly! jag älskar deras linnen och söta blusar, helt fantastiskt söta!




- för den här tiden på året. det är kallt, modet har tråkiga färgskalor, det finns inget att göra - man sitter i princip bara inne, alla blir sjuka osv osv.. it f*cking sucks!

- för läxor. skolan är viktig men varför måste man jobba en massa hemma - kan vi inte bara göra allt i skolan? självklart bör man plugga till proven, men läxor det är bara så otroligt onödigt och tar upp en massa tid.

- för folk
som snackar non stop i skolan och alltid tror sig ha rätt, och i 80 % av fallen egentligen babblar om någon helt annat! snälla, langa inte en hel uppsats muntligt när du ändå inte vet svaret..

- för asos just nu. har beställt där flera gånger och har alltid gått snabbt och smidigt. MEN, det funkar inte att logga in i mozilla firefox man måste använda explorer. Dessutom gjorde jag min beställning för ca 1 vecka sen, och varorna har fortfarande inte kommit, skulle fått dom leverade i tisdags. Segast.co.uk nuförtiden!

I survived!

förlåt för den hemska uppdateringen, slutade sent igår sen blev det plugg och sen träning direkt! har nästan gjort klart dagens plugg, tänkte ta en paus nu snart för att käka och sen behöver jag fortsätta lite till. överlevde denna onsdag, blev inte så hemsk som jag förväntade mig men den började inte bra. klantig som jag är fastnade jag med mitt sidenband i skinnjackan, tog ca en halvtimme att få upp det, stört jag vet.
vi hörs förhoppningsvis sen igen, massa pussar till er =) ♥


gammal outfit, men den får duga :)

stress.com

kom hem från träningen för ett tag sen, har duschat o sådär, ingen tid att blogga idag - vi hörs imorgon!

goodnight!

beställt två par färgade linser nu samt skrivit "rent" min svenska novell på datan i mitt nya skrivprogram! nu blir ska jag fixa te och sen titta på svenska hollywood fruar, asså skitroligt att kolla på dom faktiskt. vi hörs imorgon sweeties =) ♥


jag är så mycket grymmare än alla resesidor!



♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

con il milan nel cuore, nel profondo dell'anima <3
1-0 mot Bologna, inte bästa matchen men tre poäng till oss! påminner om gamla tider ♥
Milano siamo noi!



scegli me


a little inspiration for you =) idag händer inte så mkt, är fortfarande sjuk så ska bara ta det lugnt, mysa i soffan och sådära! konstigt att det är finare väder i september än i augusti in this country, haaha. ha en bra dag allihopa! ♥

var har ni tagit vägen, läsare?


alltså HA begär, men dom är typ slut överallt. får väl vänta till november.. 1599:-
och var har ni läsare tagit vägen, alla bara försvann såhär nu över helgen, nästan inga kommentar, ingenting! det är liksom under helgerna jag har tid att blogga haha, jaja =)

saturday

godmorgon världen! gick nyss upp och ska iväg på ett yoga pass vid 11, sen får vi gäster, och så måste jag plugga för jag fick nästan inget gjort igår haha. vad ska ni göra denna fina dag? =) ♥


vill DIT nunununu!!

!!!!!!!!!!

CEFALÙ PÅ HÖSTLOVET KANSKE, ASSÅ GROV GLÄDJEDAMP, GLÄDJEDAMP!!!! ♥


lite tips på vad man kan stoppa i höstgarderoben!


här har ni liteinspiration till vad ni kan köpa till era   höstgarderob, mkt mkt fina saker =) har asmkt plugg över helgen, allvarligt talat.. ska försöka göra så mkt som möjligt idag, när jag ändå är hemma liksom. pussar till er, svarar på kommentarerna alldeles strax. kusin har börjat blogga igen, ni glömmer väl inte att besöka hennes blogg, klicka här! <-------

Ibland vill jag bara dra till Sicilien och bli fiskare..

nej, man fattar inte rubriken om man inte är mig, antar jag - och jag orkar faktiskt inte förklara haha. anyway så håller jag på med pluggandet (haha eller inte). har natural science "prov" imorgon så ska fortsätta plugga på det snart iaf! har skrivit lite på svenskan och ska också skriva en bra början på geothermal energy uppsats. och mja, det kan nog bli fler uppdateringar idag men jag har ingen riktigt bloggsug just nu, men vi får väl se !


hemklickat!

nu är jag back (haha redan)! har precis beställt hem lite saker från asos, ääntligen. jag kom på att deras inloggningssida inte funkar i mozilla jue, hahahah härsitterstörstaidioten.com! blev iaf en turkos bh från by caprice samt en turkos plattång från toni&guy. helt kär i färgen, som ni kanske förstår?


-

jag har liksom bara ingen lust att blogga just nu, men I'll be back soon! kanske redan ikväll, vem vet? puss på er sötnosar!


drunknar

darlings! jag vet att uppdateringen suger, men that's life. har skitmkt plugg just nu verkligen. drunknar haha. iallafall så ska jag göra klart det jag ska göra nu, så kanske vi hörs sen! kisses


=)


en liten perfekt höstoutfit att inspireras av! skulle verkligen inte säga nej till att gå runt i det här nu när det börjar bli lite kallare. är seinfeld nu, så svarar på kommentarerna efteråt =)

at home!

nu är jag hemma! hade skitroligt, men mår illa nu hahah. ska käka middag strax, blir nog ingen mer uppdatering idag, har lite att göra - men vi får se, pussar =)


som sagt - man måste ju bjuda på sig sjäälv

grönan today!

sitter och plattar håret, kollar flyg, bloggar och letar efter pengarna jag nyss lade ifrån mig någonstans.. haha inte bra! ska iaf åka och möta steffi vid tåget, och sen ska vi dra in till grönan! vi hörs när jag kommer hem, försöker svara på så många som möjligt av kommentarerna från igår innan jag drar =)


nästan klar


HAHA lekte lite i camen..man måste ju bjuda på sig själv! tänkte gå snart, ska bara klä på mig och lite annat. låter håret va tror jag, eller? men vi hörs senare ikväll sweeties!

lördag!

Godmorgon på er! idag ska jag hem till kära kusin för att fira henne (hon fyller egentligen år imorn men vi firar med släkten idag). Jag ska visa er senare idag eller imorn vad hon fick av mig! Nu måste jag fixa ögonbrynen, sminka mig samt välja outfit osv. Och kanske hinna göra läxorna? We will see. vi hörs senare iaf sötnosar♥


the small things in life

hola ! nyss ätit, grillad kyckling - otroligt gott! var och gymmade efter skolan och sen gick jag runt lite, var på espresso house osv. vet att uppdateringen suger, men lovar att den blir bättre i helgen =) nu är det simpsons time, pussar till er!


saknar.. som alltid =)

skofrossa!


Burberry - Marc Jacobs - Steve Madden - Balmain - Forever 21 - H&M - Gucci
någon mer än jag som samlar på skor? haha. nu har jag mkt mkt kommentarer från tidigare inläggen att svara på, och kusins bloggdesign att göra helt färdig men blir förhoppningsvis mer inlägg ikväll =)

ingen data

heej sötnosar ! är jätteovan med den här datan så blir nog bara detta inlägg idag haha, det är mammas minidata jag använder. idag hade vi skolfoto, och precis innan var vi tvugna att göra 12 minute cooper testet på idrotten, springa i tolv minuter alltså. haha fatta vad alla såg ut efteråt! och alla tjejer tog fram plattång och smink osv, och vi hann knappt fixa klart oss innan vi var tvugna att springa till aulan = ett antal trappor = döda igen HAHA. ska iaf se på seinfeld nu snart, men vi hörs imorn när jag fått min egna data tillbaka (den är kvar hos pappa)!

edit: tar kommentarerna imorgon också, kmr ta tjugo år på den här datan !

paaarteey


och här är en liten kvälls - / festoutfit att inspireras av till er! pussar ♥

hola at you

hej på er! helt okej dag idag, det enda jobbiga är att den är såå lång men annars. har förresten bytt till sam-ekonomi nu så att nu har man en ny klass att lära känna, men dom flesta verkar trevliga. skitdålig uppdatering, jag vet.. men det blir så när jag slutar sent och sådär. ska käka strax och sen fixa lite saker, kanske hörs senare - men bara kanske ♥


bild tagen @ skolan förra veckan haha

gårdagens shopping!

ciaooo! kom precis hem från skolan/gymmet, ska äta nu och sen göra läxorna. svarar på kommentarerna efter det, och så blir det mer uppdatering! här har ni gårdagens shopping, köpte inte allt jag skulle men aah =)


ingen mer data idag!

Hola ! Som sagt ska jag in till stan och shoppa idag, det har jag redan bestämt mig för. Men mamma ska till pappa och lämna alla mina grejer eftersom jag ska dit i morgon, och då åker datan med.. snyft (asså tyvärr men jag orkar verkligen inte ta med mig den till skolan)! Men aah vi hörs imorn sötnosar, ni får ha det så jättebra =)


haha snart borde ni undra varför ungefär 90 % av mina bilder på mig är tagna i mitt badrum..-

I want to love you but I better not touch

sitter med en "varm" ansiktsmask på mig just nu, haha sjukt läskigt - den blir varm när man applicerar den på huden liksom ! jag är sååå otroligt uttråkad, har absolut ingenting att göra (som är roligt alltså), förstår inte varför jag var tvungen att skada foten precis innan helgen.. imorgon ska jag iaf släpa mig in till stan och shoppa, det återstår att se hur det går, HAHAH =D


ganska cool va? (a)

fall inspiration


godmorgon på er! foten känns mycket bättre nu, men det är nog bäst att jag tar det lugnt idag med.. imorgon ska jag iaf ut och shoppa, det var ju skitlänge sen! hoppas ni får en fin lördag allihopa =)

I'm just a game that guys love to play.


jag ska fixa kusins bloggdesign nu, vi hörs imorgon! ♥

the type I've been searching for all my life.

för alla som undrar, det är en Louis Vuitton Galliera GM i dustbagen! asså verkligen LYCKA, den är såå perfekt! någon tröst får man iaf denna urtråkiga dag. mamma och anders ska köpa take away på väg hem från golfen, jag ska ha en kebabtallrik, muums, can't wait!

pengar kan visst köpa lycka, till en viss del.


gissa vad det är?! lyckalyckalycka! håller på att lägga över bilder från sommaren till pappa, så vi hörs lite senare igen! =)♥

stannar hemma idag.

och det är skit tråkigt tycker jag! jag ser liksom inte det roliga i att stanna hemma när alla andra är i skolan, är så sjukt tråkigt - går hellre i skolan, är frisk och tträffar kompisarna liksom! anledningen till att jag stannar hemma är min fot, jag kan verkligen inte gå - hej hela helgen är förstörd! damn asså, skulle ju ha sjukt roligt med folket som förra helgen. aja, det är bäst för foten att den är bra igen på måndag! idag lär det ju bli uppdateringen här på bloggen iaf, haha något positivt! hörs senare under dagen =)


r.i.p min fot!

jag förstår bara inte, varför måste "allt" hända mig? hur klantig får man vara?! jag ramlade på något konstigt sätt i trappan och hela foten bara BOOM, och för i h*vete vad ont det gjorde och fortfarande gör! så det blir defenitivt inget gymmande imorgon, kan ju knappt gå, helt sjukt! nu ska jag fixa lite mat, sen göra klart läxorna och sen blir det tv =)


hiss eller diss?

hej sötisar! kom nyss hem, var och gymmade efter skolan, skitmkt folk men superhärligt! har precis fixat mat, lite soppa och mackor och snart är det dags för seinfeld wiho! ska hinna svara på era kommentarer först och sådär, förhoppningsvis blir det ett till inlägg ikväll ifall jag hinner klart med alla läxorna! pussar och kramar till er ! =) ♥


fransväskor, hiss eller diss? dessa är från h&m och kostar 199:-, sjukt billigt!

sei hai bisogno e non mi trovi, cercami in un sogno.

perchè a volte mi prende ancora quella nostalgia di te..

vad gör ni sötnosar? själv kollar jag på simpsons, folket kom precis hem så ska väl umgås lite med dom snart, men vi hörs imorn! =)




keep your head held high


har lite bråttom så satte ihop en outfit jättesnabbt bara, enkelt men snyggt eller vad säger ni? idag mår jag mycket bättre och kommer förhoppningsvis hinna blogga lite mer ikväll! nu ska jag svara på kommentarerna och sen blir det plugg.. pussar♥

RSS 2.0