il passato non torna

Helt seriöst orkar jag inte skriva om mobilen nu, är så himla trött. Blev stan med kusin och självklart var vi på espresso house också , kusin var jättesnäll och bjöd mig ♥ thihi. Sen har jag varit på middag och haft roligt vet ni (; Nu ska jag bara ta det lugnt och umgås med datorn.. haha. Bjuder iaf på lite bilder från idag :) PUSS


just live your life

Buon Giorno bloggish och alla läsare, jag fick min nya mobil igår och jag är KÄR <3 . Den är så himla bäst. Förut för någon månad sen så ville en läsare att jag skulle skriva ett inlägg om mobilen när jag fick den, hur den är och sådär så det ska jag göra ikväll. Nu ska jag snart iväg till stan och träffa min kära kusin Evelina och sen ska jag på middag. Vad ska ni göra idag sötnosar? :)


Friday !

Hellu kära läsare. Den här fredagen har verkligen varit jobbig, den började med att jag försov mig två timmar så jag missade första lektionen :) Sen hade vi SO prov som var galet jobbigt, typ tusen vg / mvg frågor som man var tvungen att skriva mycket på gaah får alltid skrivkramp. Sen hade vi typ franska läxförhör... blablabla, haha orkar inte berätta för ni kommer ändå inte orka läsa. Sista lektionen hade vi världens mest onödiga svenska lektion med Sebbe, yngvis var inte där idag..   Nu ska jag kolla på Simpsons snart och bara andas. Senare ikväll får jag förhoppningsvis min nya mobil! Vad ska ni göra i helgen people? :)


Min absoluta favoritbild jag någonsin tagit och helt oredigerad, sommar 2007

flytta in hos mig?


Hellu people! Sandalerna, jeansen och kjolen SKA  flytta in hos mig snart, det lovar jag :) Har inte så mycket att skriva och måste typ tillbringa hela kvällen med att plugga SO, eftersom jag har prov i morgon. Tänkte svara på era kommentarer senare när jag har tid , ha det bra allihopa ! ♥

SNÄLLA SOMMAR, KOM TILL MIG

Nu är jag ännu seriösare, jag VILL ha sommar. Har verkligen hittat bikinin som ska förgylla min Sommar '09 . Koi Fish bikinin från Ed Hardy, den gula, älskade den redan förra sommaren men då hade jag redan köpt mina Louis Vuitton och Burberry så det kändes lite onödigt. Efter två somrar är Burberry bikinin rätt sliten så nu ska denna bikinin ta plats i min garderob :D


hej igen !

Hellu alla ! Har inte skrivit sen i söndags ALLS, har varit upptagen med annat but now I'm back on track. Min skola dödar föresten med läxor och prov - har SO prov på fredag + franska läxa + engelska läxa. Hemkunskapsläxa till tisdag + nationella + nationella torsdag + NO prov på fredag , grattis visst?!  Iallafall vi hade ju engelska prov förra veckan och jag fick alla rätt på båda delarna MOHAHAHA, asså fett skills, jag trodde det gick skitdåligt haha för det kändes som det. Stort plus nu är att min älskade rosa Samsung Touchwiz har kommit, fast Anders har den så jag får den inte förens i morgon kväll och då blir det till att byta till Comviq för min del. Har inte så mycket mer att säga, tänkte svara på alla era underbara kommentarer nu PUSS (:


FRANK THE CHEAP SHEEP

 
Seriöst asså, jag är verkligen kär i Frank hahaha ♥

sunday

Hellu ! Finns inte så mycket att skriva om, har liksom bara legat och segat i sängen sen jag vaknade. Igår kväll la jag iaf in alla skolor jag ska söka till på gymnasieintagning sidan, fast jag har inte bekräftat ansökan och sådär än för jag är inte helt säker i vilken ordning jag ska söka dom, men ah iaf nu har jag det gjort (:
Idag tänkte jag plugga lite SO eftersom vi har prov på fredag och jag inte kommer att hinna plugga på måndag eller tisdag så att. Bjuder på lite bilder från veckan också och sen tänkte jag sätta ihop några önskeoutfits nu inför vår/sommar! Ha en bra dag allihopa :)
PS. går inte att svara på kommentarer just nu, så jag svarar på era underbara kommentarer senare. Puss


polaroid



Har laddat ner ett program nu som gör att man kan fixa polaroid bilder, coolt va?
Idag ska jag spela squash, annars ska jag typ bara ta det lugnt. Vad ska ni göra?

hemklickat

Har precis klickat hem dessa godbitar:

PS. vet att det INTE är sommar än, men snart så!





FREDAG <3

Hej alla glada! Bäst för er att ni är glada, det är ju fredag! Idag har jag varit i skolan som faktiskt var helt okej, efter det drog jag och Steffi upp till centrum. Hon skulle klippa sig, det blev jättefint! Vi kollade också lite och jag köpte en tröja (: Vad ska ni göra i helgen ? :D


min nya hårfärg

Kom på att jag inte visat bilder på hur håret blev efter färgningen, så här kommer några (:


gina




här är några nya favoriter på gina tricot , vilken gillar ni bäst? :)

18 veckor kvar

Hej alla ! Förlåt för den dåliga uppdateringen, har haft så mycket att göra. Igår var jag iallafall på bio och såg YES MAN, den är verkligen rolig, ni måste se den!  Idag har jag varit i skolan och dagen gick typ supersnabbt! Nu måste jag iallfall plugga engelska, har prov imorgon. Sen ska jag färga håret, får se om det blir några fler uppdateringar ikväll. Puss på er sötnosar!


gammal konstig bild på mig och steffi, och nej jag vet inte vad jag gör :) haha


nyklippt !

Hellu people ! Nu är jag hemma från stan. Först gick vi runt i affärer (steffi köpte två tröjor) sen var det till att åka till söder och klippa mig. Asså dom är BÄST verkligen, man blir alltid nöjd ! :) Det är så himla fint och hon plattade också, har aldrig haft såhär rakt i mitt liv. Sen bar det av till Espresso House i skrapan, men det var bombat där så vi drog till den vid Ringen. Gott som vanligt :) Här får ni iallafall lite bilder på hur mitt hår ser ut , och asså ignorera mig ja ser helt galen ut i ansiktet hahahaha.





HELG.

Hej allihopa, trevlig helg ! hhaah. Jag somnade faktiskt nästan i skolan idag igen.. och försov mig dessutom imorse, sömnbrist eller vad? Iallafall var väl allt som vanligt i skolan = tråkigt. Men nu är det äntligen helg !
I morgon ska jag klippa mig hoppas jag iallafall, får se om det finns några tider och om kusin kan följa med och sådär..  ska kanske färga håret också.
Vad händer i helgen ? :D


haha ni som fattar, bääst va?!


I just fell in love


Kolla vad fin den är ! Är kär kär kär kär kär. Måste ha den här ! Jag har blivit helt galen i randigt på sista tiden, vet inte varför. Från Gina Tricot.


Och om jag inte lyckas töja ut min Louis Vuitton bikini underdel så har jag värsta backupen här från H&M. Dom skulle faktiskt vara jättefina tillsamans tror jag. Kanske kan jag annars köpa bara underdelen från LV, fast dom brukar ju säljas ihop.. och jag har ingen lust att köpa en helt NY , det är onödigt liksom. Men ja vi får se :) wish me luck liksom.

Extrem dag.

Hej på er ! Nu har jag varit hemma ett tag och det var såååååå tråkigt i skolan. Jag lyckades dessutom somna på svenska lektionen haha grattis till mig! Den enda roliga lektionen idag var väl franskan, för jag och Anni satt och pratade om Sicilien och bikinis och allt, gaaah längtar så mycket! Därför har jag precis också försökt töja ut min Louis Vuitton bikini underdel, den är konstigt liten även fast jag tog en storlek större när jag köpte den. Det konstiga är att överdelen är bra och underdelen är för liten. Det brukar för det mesta vara tvärtom för mig. Iallafall så har jag försökt töja ut den lite och det gick nog ganska bra, får nog köra så flera gånger. Vet inte riktigt hur jag gjorde men aah. Om det är någon som har bra tips på hur jag ska göra, så please tell me  ! :)


nya jackan !


Flera har skrivit att jag ska lägga upp bild på jackan, så här har ni den ! :)♥ Trevlig kväll

halva veckan..

Hej på er alla ! Är hemma från skolan nu, eller okej, kom hem typ vid halv 4. Vi fick sluta tidigare på slöjden som var sista lektonen. Jag gillar inte onsdagar, vi börjar 8 och slutar typ 4.. det är inge roligt ! Men vi ska iallafall flytta upp slöjden. Har inte gjort så mycket sen jag kom hem, bara kollat på tv och så. Tänkte gå ut och springa snart. Hur har er dag varit ? :)
Måste bara tilläga att min nya jacka har kommit, and I love It !

tomten är du kvar?



  • Linne - D&G
  • Jeans - Vila / Nelly
  • Väska - Miu Miu / Net A Porter
  • Skor - Christian Louboutin

H&M kör Burberry stil


Vilken är Burberry och vilken är H&M?  H&M kör på en näst intill likadan tröja som den från Burberry. Priskillnaden? ca 1200:-

-



regardez-moi dans les yeux et dites-moi que tu m'aimes

Första dagen denna vecka

Nu har man kommit hem från skolan (ja, vi slutar 4 idag). Sista lektionen var hemkunskap och vi fick träffa våran nya lärare, hon är faktiskt jättesnäll och rolig och UNG ! :D måndagarna är rätt chill ändå och kommer bli. När mamma kom hem och hade posten med sig visar det sig att paketet med min jacka har kommit, åååååh vad roligt ! Hon ska hämta den på väg till/hem från golfen. Passar perfekt nu asså. Har inte så mycket att säga, hur har eran dag varit ? :) :*
Tack så jättemycket för hjälpen med skorna föresten, men har inte riktigt lyckats bestämma mig ännu.. så fortsätt gärna berätta vad ni tycker, puss !


Bilden är från Malta i somras, saknar !


hjälp mig !

Nu behöver jag eran hjälp igen (som vanligt). Jag har hittat dom perfekta gladiatorsandalerna efter att ha letat runt på alla möjliga ställen. Dom kommer från ellos och kostar 399:- och är dessutom helt i skinn. Perfa! Nu till problemet, jag vet inte om jag ska ha svarta eller bruna. Jag har tänkt igenom det och sådär och kommit fram till att både svart och brunt faktiskt passar till det mesta i min garderob.. så nu vill jag ha eran jättebra hjälp ! :) Svarta eller bruna?


bad tennis day

Hej alla glada och inte glada. Har nyss kommit hem från tennisen och asså fett sämst jag var. Jag har nog aldrig spelat såhär dåligt, inte ens första gången jag spelade när jag var yngre. Asså jag blir så irriterad på mig själv, gaaah. Det var som värsta blackouten hahaha. Hur har eran dag varit då? :)



Adriana Lima eller Alessandra Ambrosio?

Hellu ppl ! Nu har jag kommit hem, hoppas ni har haft en bra dag - det har iallafall jag .  Vad har ni gjort ? :)
Och nu ska jag faktiskt bli bättre på att uppdatera igen, har bara inte orkat med bloggandet dom senaste dagarna eftersom jag inte haft tid och dessutom har det inte funnits så mycket att blogga om i min värld.. men ah ska bättra mig nu igen !


Adriana Lima  eller Alessandra Ambrosio, vem är snyggast och vem har finast namn? vad tycker ni? :)

dålig uppdatering

asså fett dålig jag är på att uppdatera nuförtiden, men ska försöka bli bättre, puss på er alla :*

Helgen !



Nu ska jag ta mina planer för den här helgen ^^ I morgon blir det till att vara i skolan och ha tråkigt och bara stå ut med alla jobbiga människor och alla tråkiga lektioner. Sen efter det drar jag in till stan direkt för att gå på bio med Mamma, vi ska se GOMORRA, wööööw ;) Efter bion drar vi typ ut och käkar någonstans och sen är det att dra hem. På lördag ska jag träffa en viss person, mer än så behöver ni faktiskt inte veta och på söndag tror jag inte att jag kommer orka göra något så jag ska väl bara chilla. Vad händer i helgen? :D

Första skoldagen

Hellu ! Nu är jag hemma efter första skoldagen efter jullovet. Det enda jag kan säga är att den var väldigt jobbigt och jag får värsta ångesten när jag tänker på alla mer skoldagar jag har framför mig, alla prov, nationella proven och allt annat. Jag orkar helt seriöst inte, kan man inte bara skippa nian? Vi fick tillome läxa första dagen, hur snällt är det? Åh, asså orkar inte. Hur hade ni det idag då? :)




Jag hade lite tråkigt på någon lektion (eller alla) så jag räknade ut att det var typ 20 veckor kvar till jag drar till Sicilien igen. Och nej, jag orkar inte vänta :)

Sista dagen innan skolan.

Hej på er alla ! Sitter här och äter frukost. Idag ska jag in till stan och träffa kusin. Vi ska titta på NKs rea som börjar IDAG, woooho, och så ska vi till Massimo Dutti och lite andra ställen. Blir självklart en sväng förbi Espresso House som vanligt! Jag längtar iallafall inte tills i morgon för då börjar skolan.. Anyway vinnaren i min tävling blev hallonte.blogg.se (asså det funkar inte att länka hahah) så grattis till henne  ! :)
Vet att många redan börjat skolan idag, hur var det ? ♥


och idag är det tisdag (?)

Godmorgon kära läsare. Tänkte bara på att jag glömde skriva i tävlingsinlägget när tävlingen slutar, och den slutar alltså ikväll runt 11-tiden. Idag är det tisdag (tror jag iallafall hahaha) vilket innebär att skolan börjar om två dagar, blä jag kommer gråta. Idag har jag inte riktigt bestämmt vad jag ska göra, tycker typ det fortfarande är för kallt för att gå ut asså, blir galen. Kanske blir lite chill hemma med lite hemma-spa eller så, det har jag typ alltid sista dagen på jullovet. Det är ju inte sista dagen på jullovet men i morgon ska jag med kusin till NK och Massimo Dutti thihi, tur att man har pengar kvar ^^  Vad ska ni göra idag ? :)




Hunkfight ! T Ä V L I NG ♥


David Gandy är modell (det kanske syns) och han är iallafall enligt mig en av dom absolut hetaste männen i världen. Han är född 1980 och kommer från Storbritannien (Skottland).


Johnny Depp vet ni nog alla vem han är?!  så det är inte så mycket att säga där, hahahah.

♥ David Gandy VS Johnny Depp♥ - vem är snyggast tycker ni ?!  Kommentera vem ni tycker och varför, bland er som deltar drar jag en vinnare som får ett presentkort på 150:-  (man måste handla för minst 500:- för att det ska gälla)som gäller i webshopparna InWear, Friis&Co och Dyrberg/Kern.

inspireras




♥ Jeans - Rock & Republic, ca 1860:-
♥  Let It Be Tee - Forever 21, ca 130:-
♥ Skor - Asos, ca 395:-
♥ Väska - Miu Miu, ca 2400:-

Twilight är superbra! Och ja, jag har shoppat igen.

Gokväll! Nu har jag kommit hem från stan. Och asså det är så himla kallt ute, jag tror jag blir galen. Vill flytta härifrån NU asså, jag orkar inte med den här kylan men ah iallafall. Har sett på Twilight idag med Natta och Steffi och jag lovar er, den ÄR superbra. Dom flesta säger ju att den är bra men vissa säger att den är överskattad. Jag tycker verkligen inte att den är överskattad, tror det är en av dom bästa filmerna jag sett, så ni som inte har sett den än, ni borde verkligen se den ! Och Robert Pattinson har kill huvudrollen och asså han är helt galet snygg, jag fick värsta smilet varje gång han dök upp på filmduken (a) .

Självklart shoppade jag igen, känns som det är det enda jag har gjort på lovet. Det blev ett par "UGGs" som mamma tvingade mig att köpa.. och jeanstightsen från BikBok plus en spetstopp från Gina Tricot. När jag väntade på bussen passade jag på att köpa en tidning också hahhaa.  Istället för dagens outfit tänkte jag att jag slänger upp en bild på det jag köpte ;)


Söndag

Godmorgon allihopa! Idag blir det alltså att dra in till stan för att titta lite, äta och att gå på bio. Jag har planerat att bla. köpa jeanstightsen, tack till alla som hjälpte till med valet! Ska åka in vid 3 med Steffi och Natta och det blir alltså Twilight klockan 18 på Sergel. Tänkte att jag slänger nog in en bild på Dagens Outfit sen innan jag drar om jag hinner. Vad ska ni göra idag? :)




och ja, jag vill se ut som Adriana Lima!


STARBUCKS I SVERIGE?

Hellu ! Har hört rykten som säger att Starbucks ÄNTLIGEN, en gång för alla, kommer att öppna i SVERIGE. Har nämligen hört att dom köpt upp kedjan Coffeehouse by George och att vi kan vänta oss att den första Starbucks öppnar om ett halvår, lagom till sommaren alltså! Nu återstår att se om detta verkligen kan vara sant, vi får hoppas på det bästa alla kaffeälskare ;) Och självklart kommer jag inte dizza Espresso House om Starbucks nu öppnar, kommer vara stammis på båda!


♥ ESPRESSO HOUSE



så här såg mitt & kusins bord på espresso house ut i tisdags! :) tjockisar eller vadå?

Sommaroutfit

Är det bara jag som längtar till sommaren?! Nej precis, eller? Är så himla trött på allt det gråa, kylan och att inte kunna ha större delen av min garderob eftersom man fryser ihjäl då. Ge mig sommar nu, åtminstone vår! Jag har iallafall hittat lite grejer som skulle vara perfekta i min garderob till sommaren..




Klänning Rare Fashion - 469 SEK
Skor Friis & Co -  879 SEK

Både klänningen och skorna finns att köpa på nelly.com !

Lördag / Kusin / Twilight

Godmorgon! Sitter här i min säng och bara tar det lugnt, har precis tränat lite. Ska väl äta frukost och sminka mig snart antar jag. Idag kommer kusin hit, det kommer bli roligt som vanligt :) Men jag är så himla trött, somnade typ vid 3 och vaknade 10, jättejobbigt! :O Har precis bokat biljetter till bio imorgon, Twilight klockan 18 på Sergel. Någon som har sett den ? Haha dum fråga, alla har typ sett den, men vad tyckte ni? Berätta gärna :)


hjälp mig !



Kära läsare, nu behöver ni hjälpa mig igen (aa) . Funderar på om jag ska köpa jeanstightsen från BikBok eller spetstightsen från Gina Tricot. Båda kostar 199:- Vad tycker ni?! :) ♥ 

Såg att det inte gick att kommentera detta inlägg, men smarta som ni är kära läsare har ni kommenterat i förra inlägget, tack så jättemycket för hjälpen! :) Ni som inte kommenterat än, kommentera gärna, behöver verkligen hjälp att välja - just nu lutar det mest åt jeanstightsen. Nu går det föresten att kommentera det här inlägget ;) Puss !

Just nu vill jag ha :


Som ni kanske har sett har jag skapat en ny kategori vid namn I WANT. Där kommer jag lägga upp klädesplagg och accesoarer jag vill ha mest just nu. Enjoy!

♥ Första bilden - Hela outfiten från Forever21
♥ Andra bilden - Klänning 349:- på Gina Tricot
♥ Tredje bilden - Hela Outfiten från Kate Moss kollektion för Topshop


Dagens Outfit



♥ Tröja - Ralph Lauren
♥ Jeans- Miss Sixty

Haha , ser ut som jag sover på första bilden men aja :)

2009

Hej kära läsare!  Förlåt för den dåliga uppdateringen men jag har inte varit hemma på mer än ett dygn. Nu är det alltså 2009. Jag kan inte fatta det, det är helt sjukt! Känns som jag nyss gick i typ trean och det var typ 2003?! Tiden går otroligt snabbt alltså, snart är man väl 80 år? Om man ens lever så länge dvs. Iallafall kommer 2009 att bli det året då :
- Jag går ut nian
-  Vi har niornas bal
 - Jag börjar gymnasiet
-  En kompis följer med till Sicilien

Mer än så kan jag inte komma på just nu, men jag tror definitivt att mitt liv kommer förändras rätt mycket det här året : gå ut nian, skiljas från dom man känt sen man var riktigt liten, börja i ny skola och ta ännu ett steg in i vuxenvärlden. Däremot tror jag att det kommer bli riktigt roligt och jag ser verkligen fram emot att börja gymnasiet eftersom jag är väldigt trött på min skola just nu. Blir dessutom kul att lära känna en massa nya människor!

2008 var både ett bra och dåligt år för mig. Det var året då jag:
                          
- Började nian, sista året i grundskolan
- Åkte på språkresa till Malta
- Lärde känna en massa nytt folk
 - Förändrades som människa
 - Hade en riktigt bra sommar på Sicilien, Malta och i Polen
 - Förstod att man ska leva varje dag som sin sista
- Gjorde en hel del misstag, som jag ångrar
- Insåg vad var sorts människa jag verkligen är..
- ..och vilka personer som verkligen betyder något för mig
 -  Började blogga for real
 -  Blev Espresso House nörd och skaffade coffee card 
- Hade det galet roligt i Assisi & Rom med Anni och Heidie

 

Jag vill bara säga tack för året 2008 till dessa människor : Mamma, Pappa, Evelina, Stephanie, Amir, Farmor, Farfar, Faster, Mormor, Tomek S, Daria, Dominika, Alicja, Märta, Louise, Jojo, Emelie, Sosso + alla andra från Malta språkresan, Luiz, Anni, Heidie, Bella, Sandra, Isabella, Vanessa, Vincenzo, Luca, Giovanni, Fabio, Fabrizio, Leo + alla andra på Sicilia, Ellan, Emme, Natta + dom flesta andra i min klass. Sen finns det en massa andra - men jag vet att ni vet vilka ni är - ni vet att ni betyder! Och er vars namn jag inte orkat skriva, förlåt för det men batteriet på datan tar snart slut och jag vet att om jag försöker mig på att skriva exakt allas namn så kommer jag bara glömma någon stackars person. Men ni betyder verkligen ! <3
Och tack till alla er kära läsare som förgyllt mitt liv med fina kommentarer och era fina bloggar!
 
 Jag önskar er alla ett jättebra 2009!














RSS 2.0