happy new year !

Hej allihopa, tänkte bara önska er alla gott nytt år! Hoppas ni får en jättetrevlig kväll, vad ska ni göra? :)
Just nu sitter jag och håller på med mitt hår, har plattat det och ska nu locka det. Har fortfarande inte bestämt vad jag ska ha på mig, men jag vet iallafall vad jag ska göra - ska iväg till Stephanie min bästa kompis för att fira nyår. Vi ska ut och träffa massa folk, det blir säkert jätteroligt.  Happy new year ! ♥


blondie *hosthost*

go'kväll! Jag tonade håret blond för någon timme sen, men tog det på mitt hår eller? Svar nej. Onödigt alltså, är liksom besviken. Det är typ samma färg som förut bara pyttelite ljusare tror jag. Kan ju alltid trösta mig med att det inte blev oranget eller så. Men nej, toning funkar helt enkelt inte för mig, det måste vara färg. Får se hur det blir nu, det kanske blir lite ljusare under natten?  Hahah man vet aldrig! Men annars blir det väl till att färga blont for real eller att färga min naturliga mörkbruna typ. Känns som jag har värsta färgmixen nu och det känns inte alls bra.
Ska försöka visa lite före och efter bilder sen så kan ni få se själva :') Här bjuder jag på en bild från julafton på mig och kusin Evelina!

home again!

Hej på er! Nu har jag kommit hem från stan. Jag var duktig idag och shoppade inte speciellt mycket, det blev bara en söt liten väska från Monki. Som alltid var det jätteroligt att träffa älskade kusin, puss på henne! Inne på Weekday hittade vi ett jättefint linne som vi provade, det såg lite konstigt ut men det var ändå väldigt snyggt. Sen när vi kommer ut från provrummet ser vi en kille med ett likadant linne i handen och då inser vi att vi håller i varsitt linne från killavdelningen?! Det blev självklart en massa skratt på grund av det :) Jag behövde tänka lite på om jag skulle köpa det eller inte, så vi fortsatte vidare till BikBok, PUB, Gina Tricot och Monki. När vi hade tittat klart överallt var det självklart dags att sticka till Espresso House och på vägen dit gick vi förbi Weekday igen, då var linnet borta! Sorgligt men sant, menmen man kan inte få allt. Vi fortsatte mot Espresso House och jag har ingen lust att berätta hela historien som hände där för er för jag tror ändå inte ni kommer orka läsa haha. Men det hela kan sammanfattas med att vi skulle upp på övervåningen med våra Chai Latte's och blev tillsagda när vi väl satt oss där eftersom övervåningen redan var stängd. Vi tog oss ner till nedervåningen och satte oss där och bytte plats en gång. Det hela slutade med att vi hade ett bord fullt med muggar samt tre tallrikar framför oss, espresso house tjockisar - det e vi det. Jag tog 818 hem och noterade att det bara verkar bli kallare och kallare, jag vill inte bo här! Nej nu har jag skrivit alldeles för mycket känner jag, nu ska jag börja tänka lite på hur jag ska göra i morgon, vad jag ska ha på mig osv. Ha en trevlig kväll kära läsare! :*


Dagens Outfit


Tröja - H&M
♥ Tights - H&M

Kör på varmt och bekvämt idag , ska in till stan snart och träffa kusin, hoppas ni får en bra dag!

dagen innan nyår

Godmorgon! Har vaknat precis mellan 9 och 10 som jag sa till min kära kusin, jag är så duktig ibland. Vi ska in till stan och kolla lite mera på rean (jag ska faktiskt försöka att inte köpa så mycket]. Det jag verkligen stör mig på är att det är väldigt kallt, även här inne i huset. Jag hatar det! Jag vill ha sommar nu nu nu nu nu! Har iallafall ingen anning vad jag ska ha på mig, har massor med kläder men det är så kallt - vilket gör valmöjligheterna så mycket mindre. Lägger upp min outfit sen om jag hinner, puss på er alla!


Umberto Tozzi - Ti Amo , minnen minnen minnen !


hej nya mobil!

Lite onödigt inlägg kanske, men nu är min nya mobil beställd! Hoppas den kommer så snabbt den bara kan, eller ah det gör den väl, men asså hoppas den kommer snart hahaha! Samsung Touchwiz i färgen rosa är det :)

forever21 och stylebystars


Den här snygga klänningen och tjocktröjan hittade jag på Forever21's webshop.
♥ Klänningen - 22.80 $ , ca 180 SEK
♥ Tröjan - 16.99 $ på REA, ca 134 SEK

På Stylebystars hittade jag dessa godbitar:
♥ Blå kjol - 299:-
♥ Lila kjol - 249:-
♥ Chiffong kjol - 349:-
♥ Enkel klänning - 299:-


shop 'til you drop!

Hellu kära läsare! Denna måndag har jag spenderat med min kära mamma springandes runt i affärer över hela Haninge&Huddinge och letat efter min kära Samsung Touchwiz, men synd för mig att den är slutsåld överallt! Anders, mammas kille, ska iallafall beställa den åt mig genom sitt företag (plus på att den blir mycket billigare då). Jag orkar inte vänta, jag vill ha den nu! Det är väldigt svårt att överleva utan mobil hörrni, fast jag tycker ändå jag klarat mig riktigt bra faktiskt! Jag och mamma sprang också runt i massa klädaffärer i centrum och fyndade en hel del på mellandagsrean (ja, idag var faktiskt ALLT jag köpte på REA - jag lovar er), vi fick massor av saker galet billigt!


♥ Kort Kavaj - Gina Tricot 199.50:- , ordinarie 399:-
♥ Klänning - Deep/Vila 150:- , ordinarie 300:-

♥ Randig klänning/tröja - H&M 98:-, ordinarie 298:-
♥ Blåsvart klänning/tröja - H&M 79.50:-, ordinarie 198:-
♥ Skor - Skopunkten 99:- , ordinarie 349:-
♥ Dove Dagcreme - Kicks 49:- , ordinarie 79:-
♥ Piz Buin Solkräm - Kicks 59:- , ordinare 170:-

♥ fick också med mig en platt/locktång hem från Rusta hha (aa)
den var superbillig - 149 kr bara !

är jättenöjd med allting verkligen och visst, ni måste erkänna att jag verkligen fyndat idag - eller hur?! :)

fuschia eller svart?


Jag behöver hjälp, ni måste verkligen hjälpa mig nu här! Jag är kär i den fuschia lila och den har jag provat - den var jättefin. Men nu nästa vecka tänkte jag färga håret blont och då tycker jag att den svarta kommer passa mycket bättre. Å andra sidan så kanske jag inte alls passar i blont och då blir det till att färga naturligt mörkbrunt och då passar ju den lila mycket bättre. Ett annat plus för den svarta är att det är stilrent, svart funkar alltid. Har nämligen en röd kappa i garderoben som blivit lite dumpad på sista tiden då den inte känns så het just nu - så jag kanske borde köra på den svarta den här gången? Beslutsångest verkligen. Hjälp mig, snälla ppl? :)♥

2008


Jag följer min kusin Evelinas exempel och gör en 2008 lista. Håll med, eller säg emot.


Årets:

* Tv-serie : Gossip Girl, är det någon tjej som inte sitter vid TVn med Kanal 5 på klockan 19 varje söndag?
* Reklam : Tele2, Det svarta fåret Frank och hans "Born to be cheeeeeeeeap"
* Film : ingen tycker jag, har inte precis kommit någon storfilm
* Spel : alla spel på facebook som vi alla måste erkänna att vi geekar.
* Låt : Yves LaRock - ,My dream is to fly , får det faktiskt bli!
* Internetcommunity : Facebook, vem har inte det nuförtiden?

* Affär : Gina Tricot, alltid bombat. Monki och TOPSHOP är nog mina favoriter.
* Klädesplagg : G-star's 96 jeans. Dom kom för två år sen, men alla köpte dom 2008.
* Ställe : Espresso House, vem har inte varit där i år - räck upp en hand?
* Dricka : Chai Latte på Espresso House, vad beställde alla, vad gick alla runt med?
* Maträtt : Pasta för min del, jag har ätit pasta hela tiden.
* uttryck : "Heddå" , "Naaaw" , "Hjärtahjärta" för att nämna några.

* Kändiskille : Ed Westwick (Chuck Bass) i Gossip Girl
* Kändistjej : Leighton Meester (Blair Waldorf)  och Blake Lively (Serena Van der Woodsen) i Gossip Girl

* Roligaste : bloggandet höhö ^^
* Tråkigaste : för mig, verkligen skola. det är urtrist att gå i nian, jag längtar till gymnasiet!
* Stressigaste : 9an med alla betyg och gymnasieval - vem i nian har inte panik fortfarande?
* Galnaste : att jorden skulle gå under


nelly.com & hm.com


Den här fina jackan hittade jag på nelly.comS mellandagsrea! Den är från Modström och kostar 989:- på rean. Tyvärr var den här jackan typ det enda jag hittade på deras rea, det mesta är slut, för sist jag kollade fanns det mycket mer. Värt att kolla iallafall!


Den här fina jackan är på rea hos H&M! Den provade jag förut och den var så himla fin, jag måste bara ha den! Den kostade 600 :- förut och nu kostar den bara 300:- , nu springer jag dit (:

Söndag


Söndagens outfit får bli mina nyinköpta fynd!
♥ Kabelstickad tröja - Gina Tricot
♥ Linne - gammalt men också från Gina Tricot
♥ Jeans- Gina Tricot
♥ Skor - Fred Perry


Egypten


Hellu, dålig uppdatering för att vara jag idag? Det beror på att morgonen bestod av att packa det sista och sen vänta på att mamma skulle komma och hämta mig hos pappa. Hon kom vid två och när vi kom hem var det bara att packa upp alla mina saker plus maten som mamma hade handlat (det tog tiiiiiiiiiid). Sen skulle mamma berätta allt som hände i Egypten och så skulle jag få se på bilderna, det tog ju också massa tid hahah. Anders är inte här idag, han är i Nacka. Det låg iallafall ett paket på min säng, det var från Anders. En svart mp3 spelare var det i, den var jättefin! Därför la jag mitt paket till honom på sängen i gästrummet så det får han på måndag eller när han nu kommer. Dessutom hittade jag en kamel i min säng som det stod "Egypt" på, den var jättefin och nu har jag tre kameler (fyra om man räknar den jag tappat bort)! Just nu tittar jag på film, tänkte ta lite bilder på det jag köpte igår sen, men ska nog återgå till filmen. Ha det bra alla!

mellandagsrea någon?

Heeeeeej! Har kommit hem från stan nu, eller okej har varit hemma ett tag men iallafall. Det var helt galet bombat med folk där, asså är alla desperata på mellandagsrea eller?! Jag och Steffi träffade jättemånga som vi kände hahah, helt galet, alla var där liksom. Jag lyckades dessutom tappa bort Steffi två gånger, och man kan ju inte ens se varandra för alla människor, asså seriöst galet. Jag lyckades iallafall köpa Fred Perry skorna (som jag tjatat om ett tag, dom vita, ni vet) och dom fick jag 20 % rabatt på eftersom det var dom sista! Sen köpte jag ett par baggy jeans på Gina Tricot (som jag fick 50 % på, men det var typ inte det egentligen. Är man bäst eller vad?) och en kabelstickad tröja, likadan som jag köpt till Mamma i julklapp fast en rosa istället för korall. Sen köpte jag örhängen (det enda jag köpte som faktiskt var på rea, jag är så onödig - går på mellandagsrea men köper inget som är på rea) för 14.50 bara. Jag köpte också hårfärg (färgen Vanilla) eller ja, det är intensivtoning som håller i 6 veckor. Jag slår vad om att den typ inte kommer ta på mitt hår så det kommer säkert bli oranget?! Men man får hoppas på det bästa måste testa nya saker! Och så köpte jag en present till Anders, duktigt duktigt. Ikväll kommer dom hem WEEIII och imorgon ska jag hem till mamma! Då blir det till att boka flyget och betala lägenheten på Sicilien, åh vad roligt - I can't wait! Menmen nu ska jag tillbaka till teven, jag geekar shrek nämligen, puss !



Goodmorning Sunshine

Godmorgon! Sitter och kollar på Jesse på 3an, det är så bra! Har fixat klart mig förutom att jag inte klätt på mig. Ska in till stan med Steffi för att kolla lite kläder idag, jag planerar att köpa massor. Jag hade planerat att ta massa bilder idag med Steffi men kan jag det eller? Nej för jag har ingen mobil och kameran har mamma i Egypten, asså det här är bara för sorgligt, jag överlever inte utan kameror som ni kanske vet. Men som tur är har jag iallafall min webbkamera, och mamma kommer hem ikväll! Och mamma har säkert någon superbra idé hur vi ska göra med mobilen så jag tror inte jag behöver vara utan mobil  ända till 22a Januari, wooho. Nu ska jag iallfall fortsätta titta på Jesse för att sen klä på mig och dra till tåget. Trevlig dag allihopa!


Kolla min skumma hårfärg jag tydligen har nu? Det blir till att köpa hårfärg idag också, kusin ska färga mitt hår :')

lite mer bilder från julafton


Hej allihopa! Idag har jag spenderat några timmar med älskade kusin som precis har gått till bussen för att åka hem. Vi har haft jätteroligt som vanligt och mest pratat om mellandagsrean samt gymnasievalet (ovanligt, or what do u think?). Hon var dessutom jättesnäll och tog med sig sin kamera med massa bilder från igår - totalt 110 stycken om jag minns rätt. Tyvärr blev jag inte speciellt bra på någon av bilderna men jag bjuder på några ändå! Som ni kanske har märkt har jag ändrat bakgrundsfärgen på min blogg och ska fortsätta att ändra lite på menyerna och sådär. Imorgon tänkte jag ge mig ut på stan och titta lite kläder som jag är i desperat behov av. Men ni får ha ett fortsatt trevlig jul allihopa!

Julafton08'


a kiss is just a kiss - at least that's the lie we tell ourselves


Godmorgon! På bilden ser ni en del av mina julklappar (: Det var roligt och galet igår hos farmor&farfar som vanligt hahah. Min mobil gick dessutom sönder igår, så nej jag har ingen mobil just nu.. Och jag kommer typ inte ha någon på en månad?! Aja, måste tänka positivt.. Idag ska dagen iallafall tillbringas med älskade kusin igen, får se vad vi hittar på!Känns inte som jag har så mycket att skriva om så att ah, God Jul på er alla igen (:

dan före julafton (:

Godmorgon, eller well, goddag! Idag är det alltså 23e December 2008, dagen före julafton. Snart är 2008 slut och jag hoppas på att 2009 blir ännu bättre, jag är faktiskt ganska nöjd med 2008, men sommaren var bäst! Alla julklappar till imorgon är klara - Maggans, Evelinas, Farmor, Farfars och Pappas. Jag har fortfarande inte slagit in två av mammas men det hinner jag, hon kommer hem från Egypten på fredag så! Har dessutom en julklapp kvar att köpa, Anders julklapp. Men det är ingen brådska heller då han också kommer hem på fredag. Steffi tycker jag ska köpa en pulka till han som vi hittade (en rosa), det är faktiskt en jätterolig idè men vi får se om det blir så. Föressten sa Steffi att jag skulle få min julklapp idag, men hon svarar inte på sms och är inte inne på msn, buuuhu.
Och juste, jag har som tradition att inte vara inne på datan på julafton så jag tänker inte vara inne imorgon kom jag på! Och därför önskar jag er alla en God Jul nu ifall det inte blir några fler inlägg idag, så GOD JUL på er ALLA ! :D


la città con mia cugina


Hellu ! Nyss kommit hem från stan där jag var med älskade kusin. Vi hade roligt som vanligt och tillbringade en timme i provrummet på TopShop med massa klänningar och allt. Kusin köpte en blå jättejättefin kjol och jag tror jag kanske vill ha den där tröjan på bilden, vad säger ni om det? Åh, det känns som jag inte passar i någonting nuförtiden..
Sen drog vi iallafall till Espresso house (ovanligt eller hur?) och drack varsin chai latte och satt och pratade om allt möjligt (mest gymnasievalet) en lång stund. Efter det bar det av till tunnelbanan mot gullmarsplan och sen tog kusin 809 och jag tog 810 hem. Jag brukar ju inte åka 810 men eftersom jag är hos pappa så, den går faktiskt otroligt snabbt hahaha. Ska snart hem till mamma för att hämta faster Maggans present och jag kommer säkert glömma nycklarna men ja vi får hoppas på det bästa xD Får dessutom inte glömma att kolla ifall det mobila bredbandet möjligtvis finns där(?) och inte i Nacka, så jag kanske kan ta med det hem till Farmor & Farfar på onsdag och hjälpa älskade kusin med Facebook. Nu ska jag nog lägga in lite bilder på bdb och jag tror inte det blir några fler blogginlägg idag, men ni får ha det så bra allihopa!

Lalalahba

Shulululu! Sitter nu här i soffan, färdigsminkad, plattat håret, men inte klätt på mig. Väntar på att kusin ska bli klar och sen ska jag bege mig in till stan för att träffa henne! Jag har bara ett litet problem, jag vet inte vad jag ska ha på mig. För min vita tröja jag brukar ha under saker, den är smutsig. Och mitt vita linne är det blod på, inte ett liten prick utan massor med blod, värsta stora fläcken, uusch. Jag har ju liksom inte tagit med mig alla mina kläder till pappa, men jaja jag får överleva. Förlåt för att jag alltid lägger in bilder på mig själv, men vem ska jag fota då? Ingen vill ju bli fotad, förlåt för att jag gillar att fota :D Aja ska gå till mitt rum på klädjakt! Baci.



un altro mondo possibile c'è

Varför känner jag mig så ensam trots alla människor jag har runt mig? Varför känns det som att alla har allt och jag har inget, trots att jag vet att många vill ha precis vad jag har? Varför kan jag inte prata med er när ni frågar om jag behöver det och sen ligger jag och är ledsen för att ingen finns där för mig? Varför känns det som att alla får kärlek men inte jag? Varför känner jag såhär? Vet inte, men ibland gör jag bara det.

Men jag är lycklig, det är jag. Jag är glad för vad jag har, det är jag.


keep your friends close but your enemies closer

Har tillbringat hela dagen med min vän tv:n som jag faktiskt inte brukar tillbringa så jättemycket tid med i vanliga fall. Först tittade jag på Mumin visar allt, alla avsnitt fast på datan men sen var det dags för att se 3 timmar film på tv:n, Gudfadern 2. Asså jag är ju typ den ända som tycker att 2an och 3an är bäst och inte ettan och ah jag står för det. Plus att Robert DeNiro är skithet i tvåan när han spelar unga Vito och hetaste rösten dessutom. Älskar när dom sitter på teatern och han säger "È veramente bedda" Aaaah de så bra! Nu sitter jag och kollar på Gossip Girl, ny säsong woho! Nu börjar den igen efter reklamen så hörs senare!



la coeur de la mer

Hellu ! Ligger här i soffan och bara tar det lugnt. Är trött haha, blev ju sent igår. Sov typ till 11 idag, det brukar jag faktiskt inte göra så jätteofta xD Orkar inte ens vara inne på msn just nu hahah. Det var iallafall kul igår.. Jag har ont i huvet och i magen, men så är det. Måste också tillägga att jag är helt ovanligt lycklig för att vara den här årstiden i sverige, vet inte varför - men det e bra iallafall!
Idag har jag inga planer alls, tror det blir till att bara vila och kolla in lite internetshopping då jag just fick ett presentkort som gäller i friis&companys, InWears och Dyrberg/Kerns internshoppar. Det är dessutom bara fem dagar kvar till Anders och Mamma kommer hem, jag längtar tills dess. Imorgon ska jag träffa min kära kusinish också, det blir självklart jättekul som vanligt ! :) Ska nog sluta skriva nu, känns ändå som jag inte säger något vettigt xD Ciaoo.


lui con gli occhi pieni di amore

Tu non sai quanto mi manchi, Non ho mai incontrato nessuno come te e non potrà mai farlo. Dal profondo del mio cuore, ogni parola è vero. Mi amo il tuo sorriso, gli occhi tuoi, la tua voce - tutto con te. Non ti dimenticherò mai, sarete sempre nel mio cuore. Ti amo - come non ho amato mai qualunque altro uomo.
Come te, nessuno mai </3



paaaaaaaaaanik

Asså helt seriöst , jag vet inte vad jag ska ha på mig ikväll eller vad jag ska göra med håret eller nånting, asså jag har seriös panik (:  Men om jag blundar och tar någonting bara? *NAAAT* Men jag tror iallafall att jag ska platta håret, men jag är inte säker. Och varför är typ ingen vaken så jag kan få lite hjälp?! Iallafall måste jag duscha och tvätta håret så jag tror jag börjar med det helt enkelt. Jag vet ju hur jag ska sminka mig (eller vet jag? Men som vanligt typ) och när jag sminkat mig klart kan jag ju börja fundera över klädvalet. Varför får jag alltid panik? Hahaha antingen finns det för mycket snygga saker att ha på sig eller så finns det inget alls, ja men iallafall ska försöka andas och det här är ett helt onödigt inlägg, men det kanske hjälper mig att andas. Stackars er som läser :)


lo so che io sono stupido

Gaaaaaaaaaah , fett korkad jag är ibland. Jag tänker på det hela tiden, det går inte att sluta. Och då ser jag nya saker varje gång som visar att allt bara var en lögn. Hur kunde jag vara så dum? But that's life. Får stå för mina misstag. Glömma det, och gå vidare.

min drömklänning + steffis & min århundradets fest!

Hellu! Kom nyss hem från stan, var där med Steffi. Testade Fred Perry skorna (finast, finast, finast), stickade tröjan (den var jättefin på mig) och alla jeansen jag funderat på att köpa (dom ser inte så bra ut på mig) och SKULLE testa min älskade drömklänning på Topshop, men fanns den kvar eller? Nej. Var inne på två topshop och kollade, asså jag är ledsen. Har typ planerat hela nästa år runt den klänningen hahahah. Menmen jag sparar 1500 kr på att den inte fanns kvar och det är ju definitivt inte det värsta som kan hända att den inte fanns kvar.


Inne på Buttericks kom jag och Steffi på värsta festidén ; att vi ska ha värsta maskeraden ! Och jag och steffi vet redan vad vi ska klä ut oss till, men den får förbli en hemlis tills dess ;) Vi tänker bjuda alla i klassen som en liten avslutning för dom här åren och festen blir i vår när det är lite varmare, annars fryser jag och steffi väldigt mycket i våra dräckter haha ^^
Asså det kommer bli så roligt, jag längtar ihjäl mig hahaha ! :D Vi har typ börjat planera redan nu också lalala (: (a)
Och jag heter ju på msn så alla ba ere fest eller hahaha men det kmr ju liksom inte ens vara nu, men jag kanske ska ha fest någon dag på lovet eftersom alla vill det verkar det som, men vi får se vad mamma säger :)

JULLOV,VACANZE DI NATALE, VACANCES DE NOËL, CHRISTMAS HOLIDAYS, Święta Bożego Narodzenia

Hellu ! Hahah showade lite me språkskillzen där .. kan fortsätta om ni vill :D  Рождественские праздники - fast jag orkar inte mer. Nu är det iallafall äntligen jullov! Det var fett rolig avslutning hahah, speciellt teatern. Dagen började med att vi samlades i klassrummet och Yngve bjöd på Julmust och Pepparkakor och Lussebullar. Sen gick vi ner till aulan för att kolla på när lärarna uppträdde. Sen fick vi gå tillbaka till klassrummet och få våra betyg, höhöhöh - 8 MVG, 6 VG och 3 G = 280 poäng minus 10 dårå eftersom man tar bort ett när man söker till gymnasiet. Jag gillar inte bildläraren för typ hela klassen fick VG i bild utom JAAAG !!!! Och ja ni har ju hört förut om allt som hänt på bilden..Iallafall är lite stolt, kanske lyckas komma in på kungsten nu? Och kusin - du ska veta att jag är jättesolt över dig och det kommer att gå ännu bättre för dig nästa termin!
Vet inte om det blir bio idag, vi får se. Men imorgon är det iallafall julbord me italienska gänget , värt att se fram emot. Nu ska jag käka min lunch som består av mackor, daim och oboy. God Jul på er alla !



det här måste jag köpa (:


tu non sai che ti amo.

tu non sai, quanto sia importante che semplicemente esisti...
tu non sai, quanto sia stato bello semplicemente ascoltare la tua voce...
tu non sai, quanto sia stato meraviglioso sprofondare nella luce del tuo sorriso...
tu non sai, quanto sia stata importante la tua presenza nella mia vita...
tu non sai, quanto il mio cuore è più povero ora che non sei più con me...
tu non sai, quanto possa essere caldo un tuo sguardo...
tu non sai, di essere un dono del cielo...
tu non sai, quanto puoi riempire il mio cuore di felicità...

Se non te lo dico, non lo saprai mai. - Ti Amo


Mi Manchi <3


Evelina Mohabati.

Älskade kusin, det här är till dig. Vet inte riktigt var jag ska börja, det finns så mycket att säga - och skulle jag säga allt det skulle det nog ta hela livet. Vi har så otroligt mycket minnen tillsammans och inte vilka minnen som helst, utan helt underbara. Typ varje sommar i farmor/mormors och farfar/morfars sommarhus och på skara sommarland och allt. Kommer ihåg speciellt när vi åkte förbi en glassbar i Karlsborg och vi bara satt i bilen och klappade händerna och skrek "Banana Split, Banana Split!" Sen fick vi våran Banana split och satt där och åt den som dom söta barn vi var. Och forsen på skara sommarland, värsta minnena, helt galet roligt. I Bulgarien sommaren 2005 hade vi också helt galet roligt som du säkert minns. Det jag absolut aldrig glömmer är när vi åkte Taxi hem till hotellet i Balchik från Albena en dag. Då såg vi en man och en åsna med kärra på vägen, och Maggan sa ; Åååh titta en åsna!  Och vi typ ; Ja vad söt den är !  Taxichauffören såg att vi tittade och pekade och pratade om åsnan så han frågade om han skulle stanna. Vi sa nej, men Maggan ville hahah, så han stannade. Han gick fram och pratade med åsnemannen och sen fick du Evelina sätta dig i åsnekärran. Jag satt kvar i Taxin och bara skrattade hahahha. Åsnan började gå iväg med dig så jag skrattade ännu mera, helt galet roligt asså hahahah! Men sen kom taxichauffören till mig och drog ut mig ur taxin och sa att jag skulle sätta mig bredvid dig hahahah xD Så satt vi där i våran fina åsnekärra med våran fina åsna, minnen asså, helt oförglömligt :) . Sommar 2007 när vi åkte till Tallinn, helt galet roligt vi hade. På kvällen när vi skulle hem till hotellet från stan så när vi gick där kom det några killar och en ba langa värsta slängkyssen, dom var ju typ fett höga hahaha fett roligt. Och sen när du skulle färga mitt hår så var vi i badrummet på hotellet, det blev typ färg på alla handdukar och allting, skillz asså =D Och den här sommaren, i Sopot. Godaste iskaffet i hela världen typ? Och roligaste bartender/kypare! Och när vi gick där på stranden på kvällen, längs vattnet och tog massa kort. Det var så himla mysigt och roligt, är verkligen glad att vi gjorde det. Nästa sommar får vi se vad som händer haha :') Och 2010 ska vi ju åka på den där överasskningsresan, det kommer bli så himla roligt! Och vi ska gå på gymnasiet tillsammans, vi ska in på Kungsten asså, skriv upp det, inget liv utan dig.
Utan dig skulle jag aldrig kunna leva, utan dig skulle jag inte kunna andas. Skulle nog varit helt annorlunda, hela mitt liv, om du inte fanns vid min sida. Du finns alltid där för mig när jag behöver dig och det tackar jag dig för. Vet inte vad jag skulle gjort utan dig. Du vet att jag alltid finns här för dig med, det är bara att komma till mig, oavsett. Kommer aldrig svika dig, ska aldrig lämna dig, ska aldrig såra dig, ska aldrig göra dig illa. Du betyder så himla mycket - utan dig , inget mig. Det är alltid roligt med dig och man njuter av varje sekund man får spendera med dig. Har alltid älskat dig, gör det fortfarande och kommer alltid att göra det. Du & Jag , vad som än händer, hur livet än blir och var vi än hamnar. Du & Jag, tillsammans genom allt - aldrig utan dig ! Tack för att du finns <3333333333333333333333333


somewhere over the rainbow

"OK this one's for Gabby
Ooooo oooooo ohoohohoo
Ooooo ohooohoo oooohoo
Ooooo ohoohooo oohoooo
Oohooo oohoooho ooooho
Ooooo oooooo oooooo
Ooooo oooooo oooooo

Somewhere over the rainbow
Way up high
And the dreams that you dreamed of
Once in a lullaby ii ii iii
Somewhere over the rainbow
Blue birds fly
And the dreams that you dreamed of
Dreams really do come true ooh ooooh
Someday I'll wish upon a star
Wake up where the clouds are far behind me ee ee eeh
Where trouble melts like lemon drops
High above the chimney tops thats where you'll find me oh
Somewhere over the rainbow bluebirds fly
And the dream that you dare to,why, oh why can't I? i iiii

Well I see trees of green and
Red roses too,
I'll watch them bloom for me and you
And I think to myself
What a wonderful world

Well I see skies of blue and I see clouds of white
And the brightness of day
I like the dark and I think to myself
What a wonderful world

The colors of the rainbow so pretty in the sky
Are also on the faces of people passing by
I see friends shaking hands
Saying, "How do you do?"
They're really saying, I...I love you
I hear babies cry and I watch them grow,
They'll learn much more
Than we'll know
And I think to myself
What a wonderful world (w)oohoorld

Someday I'll wish upon a star,
Wake up where the clouds are far behind me
Where trouble melts like lemon drops
High above the chimney top that's where you'll find me
Oh, Somewhere over the rainbow way up high
And the dream that you dare to, why, oh why can't I? I hiii ?

Ooooo oooooo oooooo
Ooooo oooooo oooooo
Ooooo oooooo oooooo
Ooooo oooooo oooooo
Ooooo oooooo oooooo
Ooooo oooooo oooooo"

never gonna give up my dreams.

Hellu ! Idag började vi 10 och slutade kvart över 10, nödvändigt eller hur?! Vi fick städa hemklassrummet och våra skåp och det tog oss typ en kvart bara hahah. Snabba vi är , desperata att komma hem? Har haft lite kul med mig själv sen jag kom hem, danselidansat tillexempel hahaha. Är typ inte så många inne på msn heller så jag får väl fortsätta roa mig själv! Imorgon är det ÄNTLIGEN skolavslutning och sen jullov! Men jag tror jag kommer vara uttråkad på jullovet hahah, finns ju typ inget att göra.. Men har iallafall lite folk jag måste passa på att träffa så det kommer säkert bli roligt! På lördag är det julbord med italienargänget, kommer säkert bli jätteroligt! Söndag blir det nog bara chill, kanske kan passa på att hämta fasters present då? På måndag blir det till att träffa älskade kusin och onsdag är det julafton hos farmor & farfar. Sen har jag inga mer planer än så länge vad jag vet.. :) Nu ska jag äta, ciaaoo,

random.

Din första:
Operation?  -  men jag vet inte när det var , men det var väl när jag var på sjukhuset 3 veckor eller?
Piercing? -  öronen när jag va typ 8 tror jag
Sport? - ishockey
Husdjur? - fiskar tror jag
Semester? - men ja, det minns jag ju verkligen
Konsert? - tror westlife faktiskt xD iallafall första riktiga

Olika frågor:

Vad äter du helst? - good mat
Vad dricker du helst? - bacardi, fanta free och chai latte :)
Vad lyssnar du helst på? - bra musik
Vad tittar du helst på? - havet såklart hahah :)
Vad har du på dig? - Mjukisbyxor och vit långärmad

Är du kär i någon? - jag tror det faktiskt.
Önskar du att du bodde någon annanstans? - jaaaa
Dricker du? - om jag dricker just nu? nej :)
Använder du droger? - noo noo eller gör jag?
Röker du? - neeeaj
Vilket shampoo använder du? - kérastase dermo calm
Vilken parfym använder du? - biotherm eau d'energie och zagara di sicilia
Vad är du rädd för? - olika saker..
Gillar du att tvätta? - inte precis

Vad skulle du vilja ändra med dig själv? - svår fråga.

Din framtid:
Barn? - kanske det kanske
Giftemål? - klart, jag ska gifta mig i cefalù (: .. om jag hittar "the one"..
Karriär? -  jag ska iallafall bli rikast i världen :')


Har du någonsin:
Kysst en främling?
- yes
Tappat bort glasögon/linser? -  jaaaa hela tiden, fett jobbigt!
Brutit ett ben? - nej , haha nu kmr jag göra det bara för det.
Rymt hemifrån? - nej faktiskt inte , eller ah inte riktigt.
Röntgats? - tror inte det men e inte säker
Gråtit när någon dött? - jaa


Tror du på:

Kärlek vid första ögonkastet? - ah det gör jag
Gud? - sì :)
Mirakel? - aah
Aliens? - såklart :D
Magi? - nja det vet ja inte
Spöken? - jaaaa
Himlen? - aaah
Tomten? - njaa
Kyssas på första träffen? - öh ja
Änglar? - jooorå


christmas shopping!

Har kommit hem från Farsta nu, det var ju lite roligt där. Jag tog 830:n och  somnade på bussen. Asså somnade kan ni fatta liksom klockan 3 typ, det är inte normalt för att vara jag. Ändå gången jag brukar kunna somna mitt på dagen är i solstolen under stekande sol. Iallafall vaknade jag när jag var framme i Farsta. Då var jag pissnödig som alltid så jag drog till toan och på vägen dit mötte jag MASSA poliser. Asså jag blir alltid så nervös när det e poliser i närheten, jag vet inte varför hahaha xD Sen drog jag ner till Åhléns för att möta pappa. Vi kollade lite där och sen gick vi in på Gina Tricot för att leta present till Daria och Dominika. Jag hittade massor av fina saker DIREKT, men pappa hade lite svårt att bestämma sig. Kööör baara ! :) Det blev iallafall varsin klänning till dom, lila till Daria och svart till Dominika, dom var superfina! Hittar tyvärr inga bilder på dom och har ingen lust att ta några då jag dessutom redan slagit in sakerna menmen. Jag hittade också ett par snygga baggy jeans till mig som jag nog ska köpa om dom finns kvar nästa vecka. Ska också testa dom på BikBok så får se vilka det blir. Men ska definitivt köpa baggy jeans! Bilden på jeansen är inte alls bra så jag skiter i att lägga in den. Det blev också en julklapp till Steffi, men vad det blev får förbli en hemlis tills vidare :) Köpte också en ny foundation till mig som jag var i desperat behov av. Dom hade värsta sminkrean på H&M så jag tog bara en foundation från Maybelline som var på rea hahah, hoppas den gör vad den ska. Sen kom min kära faster Maggan också hahah :)  Nej nu ska jag nog sluta med det här inlägget. Kram på er alla!


bad day.

I've never liked wednesdays and probably never will.. I went to sleep laaaaaate last night because I watched Titanic, finally. You know I've only seen half of it before. But now I've seen the other half too. Titanic is so great !!! But I hate it because I cried so much hahha, it just wouldn't stop. Sad sad sad sad sad sad sad sad story.. which made me think about other things and made me cry even moore.      Varför skrev jag på Engelska?! :D
Anyway, snart ska jag dra till Farsta för att träffa pappa och handla dom sista julklapparna. Puss på er.

Sommar07



Tänkte på sommaren 2007, som var väldigt bra.. Fast det var 08 också men ah. Var lite tråkigt att jag inte fick träffa Sergio, Giuseppe, France och Paula i år ! Saknade dom faktiskt. Och åkte ju aldrig in till Palermo för att träffa familjen Alessi, men dom var ändå inte hemma så.. Men nästa sommar kanske ! :D Längtaaar, undrar hur många gånger jag sagt det nu?!


och langa den här , ojojoj.


"langa kamel tshirten!"


dagens sanningar

1. Laserdome är jätteroligt!
2. Jag tror jag är kär ''/
3. Sommar08 förändrade mig
4. Det är jullov om 3 dagar
5. Jag måste göra en sak på lovet, jag måste.
6. Jag ångrar mig.
7. Jag vet vilka gymnasium jag ska söka till, men inte i vilken ordning.
8. Jag vill kunna spola tillbaka tiden
9. Jag vill kunna spola fram tiden
10. Jag längtar till sommaren


you'll find me somewhere over the rainbow

Morr på er ! Nu är jag vaken, har käkat, sminkat mig och borstat håret, duktigt va? Sitter och kollar på tv, det är något läskigt. Hoppas Steffi loggar in snart, för jag har tråkigt. Slår vad om att hon sover, hahahahh. Jag måste bestämma vad jag ska ha på mig, gaah ! Laserdome idag jue :) Finns väl inte så mycket mer att säga, you'll find me somewhere over the rainbow (;


sicilia bedda , tù sì a vita mì !

Åh, kollar på videos från Sicilien. Får värsta längtan / saknaden. Och jag hittade en låt som verkligen påminner mig om Sicilia, antar att jag brukar höra den där. "Gente di Mare" tror jag den heter, minnena bara flashar förbi. Plus att jag håller på med en skiva nu som ska med till Sicilien i sommar thihi, jag vet jag är tidig, men asså har typ inget bättre för mig :') Och jag vet, jag kommer prata om det här ett tag nu, eller mja - det brukar jag väl göra? Men jaja xD

 X SEMPRE !


together forever and ever .. :)

Hahahha fick sms av Anders nyss , han sa att dom vilda kamelerna finns i öknen öster om Nilen hahahah XD  Och att dom har varit och kollat på pyramiderna och sfinxen idag :)
Iallafall, jag är så himla uttråkad. Asså haha vad ska jag göra? Har spelat fotboll med min ballong och lyckats välta ner en lampa, hahah snacka om uttråkad. Längtar tills laserdome imorgon! Kan ju passa på att ta veckans planer, så jag vet vad jag ska göra och har något att göra för stunden haha!

Tisdag - Laserdome med klassen från 12.20 till 16.00 (?) , wish me luck !
Onsdag - möta papi i farsta? :')
Torsdag - typ vara överlycklig eftersom det är dagen innan avslutningen!
Fredag - skolavslutning ! , sen bio :)
Lördag - julbord med italienargänget 18-22 :)
Söndag - träffa kusin? =D

Nu kommer glassbilen hör jag haha, run bitch run? Hhaha nejmen. Juste får absolut inte glömma bort att jag måste hämta fasters julklapp hemma hos mamma innan julafton, absolut inte glömma ! Men ska nog fixa lite mat nu, puss på er alla

snart jullov !

Hellu ! Var värsta chilldagen idag i skolan. Först läs, sen idrott - där vi fick dansa runt granen hahha, sen matte där vi fick köra tävling, sen lunch, sen franska där vi fick kolla på T4XI  och till sist hemkunskap där vi skulle baka pepparkakor men sen så orkade ingen så vi gjorde bara smoothies, snacka lite och sen fick vi dra :)
Imorrn ska vi köra Laserdome me klassen, asså jag kommer äga alla *NAAAT* . Kommer iallafall säkert bli jätteroligt. Och jag är liksom super hyper på att Anni ska med till Sicilia, hahha vi hypade loss på franskan asså xD När skolan börjar igen efter jullovet kommer det typ vara 5 månader kvar, hoppas verkligen det går jättesnabbt som den här terminen! Jag vill åka nu nu nu, vi har liksom redan börjat planera vad vi ska packa typ hahaha gaalet x'D Asså jag längtar så mycket, vi har liksom börjat planera våra dagar också haha typ såhär ; Ah men sola och bada hela dagen, sen ere att fixa sig och dra till nattklubben och sen när vi behöver paus går vi ut där i gamla hamnen och chillar vid vattnet. Sen är det gå in och ragga och dansa loss igen och sen kan vi ta ett nattdopp och sen drar vi hem igen till lägenheten :D Hhahahahaa asså åååh , jag vill verkligen åka nu, Anni med haha! Och jag har redan lovat två killar att träffa dom och nu måste jag säga att dom ska ta me sig en kompis, thihih d kmr bli så kul . My life as player is back (a) . Men asså på allt , jag har verkligen paus nu. Jag är verkligen ärlig, i allt. Playar ingen asså. Är fett stolt. Det är så himla onödigt bara, jag ska hitta den perfekta killen - och behålla han :)
Men ja ska inte tråka ut er med mera snack hhaha, ciaaoo.


jag D Ö R av lycka !



Anni ska följa med mig till Sicilia, Anni ska följa med mig till Sicilia ! Maaaaaaaah jag dör av lycka, vad roooligt det kommer bliiiii ! Jag längtar ihjäl mig, nu tycker jag verkligen att vårterminen ska gå JÄTTESNABBT. Och kan inte mamma och anders komma hem typ NU?! så vi kan planera allting ordentligt och betala älskade lägenheten och boka flyg, snälla? Dom kommer hem om hm.. 12 dagar. Åh jag orkar inte vänta helt seriöst! Snälla kom hem nu :') Och ja , är någon annan sugen på att följa med finns det fortfarande platser kvar i trevånings lägenheten (;

Cu avi 'nna bona vigna, avi pani vinu e ligna ! (: - sicilianskt ordspråk (a)

jag älskar dig

ora lo so, che cosa sei per me.
ma sai che ti amo?
ti ricordo? 
ricordo, e non ti dimenticherò mai.

Dagens..

Vaknade: typ runt 9 nånting
Ätit: macka
Druckit: oboy !
Gjort: duschat, tvättar håret, tittat på tv
Ska göra: ska dra till steffi!
Humör: glaaad !
Klädsel: Italia tröja & Mjukis
Saknad: Sol..
Längtan: Sicilia '09 !
Person: Papi hihi
Lyssnar på: Studio 3- Ora Lo So



potrei.






Ti porterei in un mondo diverso
Farti scoprire cosa sei per me
Ti sentirei parlare attraverso
I sogni e le mie fantasie.

Sarebbe bello stringerti fra le braccia
E dirti tutto quello che provo per te
E finalmente stare insieme davvero
E non viaggiare con la fantasia.

you'll find me on facebook

Jag har blivit värsta Facebook nörden, helt seriöst. Hahaa , jag är typ beroende. Har verkligen blivit det sen jag aktiverade min igen, det har blivit så sjukt mycket roligare! Är typ inte inne så mycket @ pa längre, bara för att kolla gästboksinlägg, besökare osv. Samma med bdb - lägger in någon bild ibland, kollar kommentarer, gästboksinlägg, kompisarnas bilder. Men Facebook asså, gaaah gör allt där :D [email protected] om ni vill adda !



Lucia '08

Ja eftersom det är Lucia idag tänker jag ju självklart på Sicilien. Santa Lucia - bästa hotellet i Cefalù där man har massa minnen och Siracusa där Santa Lucia levde en gång som leder till Fabrizio när han snackade om Siracusa som leder till alla andra minnen..:)
Och jag måste bara säga, varför tror alla att Lucia var blond? Det kan hon inte ha varit, hon va ju Siciliana ! Alltså måste hon varit mörkhårig (; Dessutom firas Lucia typ bara här i Sverige och på Sicilien, varför i Sverige? Mysterium.
Puss på er alla , och trevlig Lucia !



what makes you the person that you are?


Vet ni, ni kan aldrig förändra mig, finns inte en chans. Det är bara jag som kan förändra mig och det gör jag inte precis, jag är den jag är, så är det bara. Har många gånger fått höra "Du kan visst förändra dig!", men vet ni vad? Det går inte, för jag tänker inte vara någon annan, tänker bara vara den jag är. Upplevelser och personer kan förändra ens sätt hur man ser på saker och ting och därför också lite ens personlighet, men det är ödet, det är inget du själv planerat. Man kan bli bättre, man kan bli sämre. Nu i tonåren sägs det att alla ens beslut nu påverkar den människa man ska bli. Det är sant, men väljer du rätt eller fel? Även om man väljer fel kan man fortfarande bli en annan person sen, det kan man hela livet. Det jag är mest glad över är att alla inte är likadana. Tänk om det skulle vara så, vad tråkigt det skulle vara. Sluta tycka folk är konstiga bara för dom inte har samma intressen som du, bara för dom inte vill bli samma sak som du vill bli, bara för dom inte är lika snygga som du, bara för dom inte är lika rika som du osv. Och sluta håna folk bara för att du är avundsjuk, vill ha det dom har, vill leva det livet. Alla borde vara glada för den dom är, den dom var och den dom har blivit. Var nöjda med det ni har någon gång, för tänk ; Det finns dom som är fulare, det finns dom som är fattigare och det finns dom som känner värre smärta. Livet är alldeles för kort för att man inte ska njuta av varje sekund och vara lycklig.

missing you.

I miss the sun
I miss the sea
I miss the nights
I miss the feeling
I miss your smiles
I miss your eyes
I miss your touch
I miss your kiss
I miss you, and will forever do.

"No but, yeah but, I wasn't even there so shut up!"

Helgen kanske blir bra ändå. Halvligger i soffan och halvtittar på teven och håller på med älsklingsdatan.. Vet att jag är skum men känner mig lite taskig mot mina äldre datorer, stackars dom, får stå väldigt oanvända. Och jag stör mig definitivt på att Fabio är sur på mig fortfarande på grund av den andra Fabio, idiot Fabio. Asså tror han verkligen att jag var seriös? Asså det är inte mitt fel att dom är kompisar och att båda raggade på mig och blabla. Och den andra Fabio är liksom största playern ever typ, okej ska inte börja rabbla upp alla hemska saker han har gjort. Och jag vet jag är fett korkad..men jag var ju faktiskt inte seriös och jag var fett trött den dagen. Måste i alla fall komma på någonting som gör att Fabio förlåter mig åååh. But, that's life. Det kanske blir bio imorgon istället, woohoo! :) Och sen har jag ju kommit på att snart, om en kvart ungefär, är det morgonsoffan! Så himla roligt. Och på söndag är det dessutom Gossip Girl och Sanningens ögonblick. Plus att det finns inget att plugga och livet är bara chill. Mamma och Anders resa i Egypten började inte bra, dom fick typ byta flyg och grejer. Men hoppas verkligen att det blir bättre nu och att man får höra mer av dom snart, mammas mobil funkar ju nämligen inte, I hate it ''/  Anyway så orkar jag inte med att ha datan på längre, ska väl börja ta bort sminket eftersom det bara är hemmachill. På lovet blir det fest asså, det säger jag bara. Inte många mera hemma helg kvällar , det var skönt, men jag är ganska trött på det nu :') Hörs i morgon! Ciaaau raggazzi.



ps. och glöm aldrig, it-tipjip joqtol ;)

I wanna love you but I better don't touch.

Okej kvällen sket sig, skittråkigt. Kommer inte ha nåt att göra på hela helgen heller..Astråkigt! Asså orka, det är så himla trååkigt här. Händer aldrig något, finns aldrig nåt att göra, är så trött på det! Vill bara härifrån, orkar inte vara här. Livet känns så meningslöst när det inte finns något att göra och ingen att umgås med.

"mamma jag vill ha en sicilianare"

Haahha tackar Anders för rubriken, han är så rolig ! Imårn åker han och Mamma till Egypten, kommer sakna dom. Dom kommer hem den 26e sent på kvällen typ. Mamma har iallafall lyckats fixa så dom håller lägenheten i Cefalù till oss tills den 27e så vi kan betala och allt då, åh jag längtar ihjäl mig, tänk, en alldeles egen lägenhet i Cefalù, snacka om paradis. Kändes som jag gjorde väldigt många kommatecken där men jaja. Ska nog gå och lägga mig nu since vi börjar tidigt imorgon. Morgondagens planer är TrååkSkolan och sen bio (?). Och jag hoppas dom har en sexig kamel med sig hem från Egypten! :) Natti Natt Hattifnatt!




killpaus eller?

Jag är SÅÅÅÅÅ trött på killar just nu helt ärligt talat. Tänker inte träffa killar alls, mer än kompisar alltså, klart jag kommer träffa mina killkompisar, no life without them. Men inga andra, inga dejter, ingenting. Undrar hur länge jag klarar? Tänker inte ens ragga tillbaka på någon, ska typ slå rekord här. Kommer antagligen inte hålla så länge, men we'll see! I'm so cool, you know.


Cefalù , per sempre nel mio cuore. 15Juni09'<3


YLIAL..

Shulululu. Vi hade sista provet för terminen idag, fysik. Det gick okej hoppas jag, chansade lite men ah. Pallar inte skriva så mycket, håller på och packar, ska bo hos pappa i två veckor från ikväll. Ciao


one look could kill.

Gaaaaah, du är så falsk.. "Nej det ska jag inte göra, varför ska jag göra det för? Jag har ju dig"
Nästa stund är du på väg att göra det ändå. FU. Fattar inte hur jag kunde gå på det.

un emozione per sempre

Certi amori regalano
un'emozione per sempre
momenti che restano così
impressi nella mente
Certi amori ti lasciano
una canzone per sempre
parole che restano così
nel cuore della gente





<3

`(?)

Shulululu. Fett jobbig dag idag asså, eller jo den var okej tills vi hade bild. Bilden började ju bra tills hon liksom har tappat bort min bild (?) men sen kom hon på var den var, ja jätteduktigt! Sen skulle jag göra den dära ramen till mitt "fina" konstverk och när jag ÄNTLIGEN hade blivit klar med den äckliga ramen och satt i bilden och allt, då säger hon "man ser ju lite vitt nu får du göra om", asså jag svär jag ville döda henne. Så fick jag gå och göra om ramen.. Zzzz och det tog ju tid, och jag var ju tvungen att rita klart mina fuula skor också!!!! Iallafall blev hon tillslut äntligen nöjd och ja då skulle jag ju bara rita skorna också. Dom blev väl okej, men inte så jättebra. Sen skulle man lämna alla grejer hon inte hade satt betyg på en och hon ba "du ligger mitt emellan g och vg" Asså om jag inte får VG så kommer jag döda henne, jag var liksom på bilden i TVÅ OCH EN HALV TIMME IDAG :) Och jag har typ kämpat ihjäl mig med alla mina bilder, medan om man bara ritar några streck kan man ju typ få G (?) , ouff daaamp daamp daamp. Och alla ba HON HAR MENS, PMS. Jag ba NEJ JAG HAR DAMP XD ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH.
Det braiga är att vi har bara ett prov kvar nu den här terminen, fysik provet imårn.. Ska verkligen göra mitt bästa, för dig kusinish :') <3  Det sämsta just nu är att jag har ont i magen, pallar inte den här magonten, värre än allt annat typ. Gaaah orkar inte skriva mer, har typ julklappsspanik också så jag ska leta runt nu lite efter coola julklappar ;) Baci .

feeling a little better?

Okej fortsättning på igår, har gått hela dagen och mått lite dåligt. Var ledsen hela kvällen igår och grät tillochmed, let it out baby. Och nu när jag sitter här så inser jag, varför ska jag vara ledsen för? It's no point liksom, det är inte som att jag lever pga av dig/er, finnas annat att leva för. Vet vad jag vill, vet hur jag ska få det, för att få det måste jag leva, jag vill leva. Du får mig bara att må jättedåligt och sänker ner min självkänsla totalt, det ska inte vara så. Och ena sekunden tror jag att du älskar mig på riktigt och nästa vet jag att du bara leker, det ska inte vara så, vill inte känna så. Kan inte ens lita på dig, är inte säker på om du ljuger eller talar sanning, pallar inte det. Visst, jag kan inte säga att jag har slutat älska dig på en dag, men som att jag inte har märkt det förut, it takes time - but time heals all wounds. Såklart du kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta, det går inte att undvika.. Men jag tänker gå vidare nu, du ska inte få hindra mig. Du ska verkligen inte få förstöra mitt liv, göra mig olycklig, för det förtjänar du inte. Och trots det jag gjort tycker jag inte att jag förtjänar att bli olycklig pga dig. Jag har offrat så mycket för dig, men du vet inte ens det tror jag. Ingen respekt, ingenting. Jag älskar dig, men det räcker inte.



lies are all around me

Varför ska jag prata med er för? Ni förstår ändå inte och det finns ingenting jag kan göra. Dom jag vill prata med kan jag inte ens prata med för jag vågar inte, vet inte hur jag ska säga, är rädd. När jag mår såhär då vill jag nästan inte leva. Och jag vet att ni inte bryr er egentligen, det märker man ju på vad ni gör. Alla ska alltid leka att dom bryr sig om mig men när jag tänker efter så märks det ju tydligen att dom flesta iaf inte gör det. För er jag är ingen, är bara ett objekt, ni tror inte jag har känslor. Sviker hela tiden, ljuger massor. Det gör ni alla. Jag säger inte att jag är perfekt, det är jag verkligen inte. Har gjort massor av saker jag ångrat, speciellt den sista tiden. Massor av saker som varit dumma beslut, dumma val. Men jag försöker bättra mig, det gör jag verkligen. Men sen blir jag inte själv så mycket bättre av allt ni gör mot mig hela tiden. Jag försöker vara lycklig, livet är för kort för att inte levas, men det går inte, inte när det är såhär. Just nu finns det nog ingen jag känner att jag kan lita på till 100 %, har ingen jag verkligen kan prata allvar med och någon som alltid finns där. Känner att jag inte heller finns där hela tiden, men jag försöker verkligen, jag vill. Märker också att ni inte precis vill berätta saker för mig och då tar jag det som att jag ska hålla mig undan. Vet inte vad jag ska skriva mer, är så svårt att förklara vad jag verkligen känner, och det är ju ingen idé egentligen, för det är ju ingen som förstår..


sadface

allting är så fucktup asså.. who's there for me to cry with? ..


in your eyes i get lost, i get washed away

Hellu, sitter och pluggar till fysik provet och inser att jag fattar INGENTING. Trodde jag hade lite koll iallafall, men tydligen inte. Iaf, idag var en najs dag. Dagen började med läs där vi mest bara snackade. Sen var det idrott vilket var roligt. Efter det var det sorgligt nog matteprov och det började ju bra men blev svårare och svårare. Och det hela slutade med att jag lyckades fucka hela matteprovet totalt, asså jag har verkligen blivit dålig på matte. Och det var ju procent prov, jag som e så bra på procent. Jag kommer inte ens klara matte A på gymnasiet, kill me. När jag äntligen var klar med matteprovet efter 100 år så drog vi och käkade, idag blev det pasta. Varje gång jag äter pasta tänker jag på Italia, hjärta hjärta. Sen fick jag reda på av Anni att vi hade håltimme på franskan wooohooo och dessutom fick vi håltimme på hemkunskapen eftersom hon var så snäll, så jag slutade 1 istället för 4 hahah fatta vilken lycka! Menmen om jag ens ska lyckas få G i fysik måste jag nog tillbaka till fysikboken nu, det enda positiva är att fysik provet är termines sista prov jiiiippi! Ha det bra alla.

Sommar09'


Här kommer en del av min sommar09 med 90 % säkerhet att tillbringas, jag längtar ihjäl mig ! Det blir Cefalù iår igen, hjärta hjärta hjärta, staden i mitt hjärta.

Samsung Touchwiz'


Hahaha kolla Tele2 fåret e med på min nya mobil, hahha jag skrattar ihjäl mig :') , 28 dagar kvar !

your love is a lie

Hellu people ! Idag har jag varit duktig och städat mitt rum, annars har jag inte gjort så mycket. Har pluggat Matte med Steffi på msn via cam och mic hahahh. Det här va vi ; Öh vi kanske ska börja plugga nu. Ahokej vi börjar med att gå igenom målen eller? Ah okej mål 1 ahmen den kan vi. Ah mål 2 ah men den kan vi också. Mål 3 ah kan vi redan, haahha osv. Så pluggandet gick snabbt och sen satt vi bara och snackade massa skit. Nyss tog jag låååångduusch med hårtvättning, rakning och allt, känner mig fett fräääsch. Tänkte snart platta hååret så jag ska ha platt imorgon i skolan, då behöver jag inte platta lika mycket på morgonen. Ska väl äta snart också och sen blir det dags för Gossip Girl och Sanningens ögonblick kanske. Ja finns inte så mycket mer att säga, puss på er alla.


dagens måste ha '


I want: Volume Master från Björn Axén/OBH Nordica och plattång från BaByliss Paris me 38 mm tjocka plattor så det går tusen gånger snabbare att platta, eller ge mig bara största plattorna som finns. Annars kommer jag typ aldrig orka platta håret, eller hinna. Hahahaha.


Sardegna, stintino?


Det kanske blir Sardinien i sommar istället för Sicilien. Det står mellan Sardinien (Stintino), Sicilien (Cefalù) och Kalabrien (Tropea) just nu. Alltså alltid att jag vill till Cefalù, den staden är mitt liv <3. Men mamma är inte så pigg på det eftersom vi varit där 2 år i rad nu och hon vill åka någonstans vi inte brukar åka.. Men jag har faktiskt blivit fett hyper på Stintino och La Pelosa stranden asså spana in liksom?! Man dör ju nästan, tänk om jag hade såna där ögon som havet.. Hahahha drömma kan man alltid göra, men jag råkar ju veta några personer som faktiskt har såna ögon, så allt är möjligt, men jag har ju inte blivit en av dom lyckliga att få såna. Hur det än blir så är jag övertygad om att sommaren blir tjockt najs så länge jag får åka någonstans i Italien iaf, hare bra alla!

c'è qualcosa che non si dimentica

Hellu ! Som jag sa igår, äntligen helg hahaa.  Helgens minus: Jag har blivit sjuk.. och måste plugga. Helgens plus: att det är helg och det här är näst sista helgen innan jullovet, eller har jag fel? Och att jag får tid att bara umgås med mig själv (och min matte och fysik bok) nu när jag är sjuk. Jag ska komma på måndag, jag lovar, skiter i. Orka vara hemma när alla e i skolan det är liksom dödstrist tycker jag iallafall, men jag är nog den enda haha? Anyway börjar det ju faktiskt bli väldigt hög tid att tänka på julklappar, jag har ingen aning om vad jag ska köpa till någon, förutom julklappen till faster som jag passade på att köpa i Milano. Så, alla ni som vet att jag tänker köpa julklappar till er, langa era önskelistor, skulle verkligen uppskatta det asså! Föressten, ni anar inte hur mycket jag längtar till sommaren..2 veckor och en termin kvar. Känns som en evighet, men det klarar jag. Finns inte så mycket mer att säga, puss på er.


tornerai
su di me
devastante
ma avrò fatto i miei conti col mai
ora sai che non mente
questo senso di vuoto in me


heeeeeeeeeeeeelg '

Shulululu. Äntligen äntligen äntligen är det helg! Nu är det bara två veckor kvar till JULLOVET! Den här veckan har vi haft två av dom fyra proven som var kvar till jullovet vilket innebär att nu är det alltså bara två prov kvar, så himla skööönt ! Men grejen är att det är Matte och Fysik.. Matten fattar jag, det är procent (det enda jag är bra på i matte) men fysiken är jag typ körd på. Föressten så har jag aktiverat min facebook igen för alla som vill veta, jag hade ju avaktiverat den, och nu känns det faktiskt som att facebook är roligare. Skoldagen idag var rätt rolig faktiskt, asså inte själva skolan då men alla var schyssta och så hahaha. Det jobbigaste var SO provet asså man får alltid skrivkramp hahah. Franska muntliga redovisningen gick jättebra och det var ju liksom inte alls jobbigt, fick ingen blackout hahha xD Tyckte däremot synd om tyskan som fick göra omprov ALLIHOPA eftersom dom hade fått använda ordbok på provet igår. Nu känns det som att jag har skrivit allt i en enda röra, men skitsamma, ni behöver inte fatta haha, måste bara få skriva av mig. Hursomhelst en vääääldigt bra grej är att Anders också gillade lägenheten i Cefalù så vi ska typ kolla flygen och skicka en till förfrågan så får vi se sen hur det blir, jag hoppas jag hoppas jag hoppas! Nu känns det som att mina ord tog slut hahaha.. men aja ni får ha en bra helg allihopa, vi kanske ses? ;)  Ciaaaaoo !

o0o0o0o0

nej, asså jag vill inte ens skriva om det här, mår verkligen inte bra. blod och mer blod.. klarar inte av det. svimma svimma svimma, nu har dom åkt, hoppas allt blir bra. pallar inte ens skriva om det, kommer bara må sämre då.

l'estate2008, saknar den.


aaadrenalina'

Hej, orka snacka om dagen, skolan är TRÅKIG :') Imorgon är det franska prov, nu känns det som att jag kan allt, men jag har en stark känsla av att jag kommer få värsta blackouten imårn. På fredag är det Historia prov, och det kommer kanske inte gå så jättebra eftersom jag är sämst på historia. På måndag nästa vecka har vi Matte prov och torsdag Fysik prov *svimmar*, asså fysiken är verkligen det jag inte fattar, men å andra sidan har jag ju inte börjat plugga på den än, men iallafall. Det väldigt negativa är att jag har ont i magen, asså jag HAAATAR det här. Det positiva är att vi har fått priserna nu för lägenheten i Cefalù och den var inte alls så dyr som jag förväntade mig, e fett hyper på den, hoppas det blir den. Perfekta läget över havet och 50 meter till stranden och typ 100 meter in till centrum bara, sommaren blir så bra isåfall! Det andra positiva är att Club Med i Cefalù kanske öppnar 2009, det är sagt att den ska det. Men eftersom att i somras hade dom inte ens börjat renovera och det verkade inte vara planerat när dom skulle börja och det är ju siciliani vi talar om (jag menar, sicilianare har sin egen tid. Liksom i somras på ferragosto när Luca sa att ah men vi börjar om tio minuter-en kvart, en timme senare ba eh luca det har gått en timme nu? Och samma sak med bussarna, inte ens några tidtabeller, hahaha <3) så kan man ju inte vara säker på att det blir klart 2009. Men blir det det, är jag självklart där och spanar in hur fint det blivit! Och 2010 tänker jag självklart bo där isåfall! Och en dag ska hela stället bli mitt, yes that's my dream :) Asså åååh vad jag längtar till sommaren, jag blir gaaaalen snaart.



Sicilia bella aspetta mi.

Hellu. Seriöst, jag hatar det här vädret, jag hatar den här årstiden, jag hatar allt. Det blir inte bättre heller eftersom att det känns som ALLA har varit sura på mig idag. Dessutom har jag världens huvudvärk och har 4 prov att plugga till, plus läxor. Det kan inte vara sant asså.. Och tänk att när den här terminen är slut, ja då är det en HEL termin kvar till sommarlovet. Varför kan det inte bara vara sommarlov NU så jag kan få åka till Italien? Orka vara här, känns som att mitt liv bara är i onödan här. Finns bara ett ställe jag kan vara riktigt lycklig på, och det är det jag lever för, det jag kämpar för, det som gör att livet har en mening.





It's not us against the world

It's me against ALL


ho una ragione per sorridere..

Orka att jag går och känner mig fett ful hela tiden nuförtiden.. Säkert bara för det e vinter. Eller har jag blivit fulare på riktigt? Gaaaaaaaaaaaah känner mig fett ful asså, brukar inte vara såhär ''/


sì o no?

Hejsan hoppsan, Sitter nu här med dåligt batteri på datorn.. Har ÄNTLIGEN lyckats skriva ut engelska och franska grejerna, grattis till mig. Ska nog dra ner till mitt rum och stoppa i sladden nu hahha. Men aja, får väl skriva snabbt. Finns inte så mycket att säga om dagen, ska snart dra in till Gullmarsplan med Steffi, det blir naajs yeeez. Och så kommer jag att få träffa kusin där, jippi! Nej nu måste jag ner och stoppa i sladden, bacio

bilder från igår!


















Bilderna i ordning;
* Finaste klänningen på Topshop, kanske ska köpa, 1499 :-
* Jag på TopShop
* Jag och Steffi i rolig grej inne på SOUK
* Jag på Gina
* Jag på Gina
* Jag på Monki

RSS 2.0