<#3

Certo che rivederti ancora adesso
qualche brivido mi da,
certo che non è più lo stesso,
e tu puoi non credermi
ma non ti ho scordata mai, davvero.
Certo che sto cercando ancora adesso
un equilibrio che forse non ho
quello che tu dicevi sempre
d'esser sicura di
averne trovato un po
con me.
Forse chissà come sarebbe stata
la mia vita insieme a te
me lo sono chiesto spesso sai
me lo chiedo ancora adesso sai.
E mi torna in mente quando eri
la ragazza del mio cuore tu
quella luce che negli occhi avevi
come vedo non si è spenta più.
Ti vorrei ti vorrei rivivere
anche solo per un attimo
io vorrei rivivere
quella prima volta io e te

godnatt?

Så , nu är jag klar med Engelska uppsatsen , ÄNTLIGEN. Den blev typ sämst, men ändå.. Ligger i sängen, chattar med lite folk och lyssnar på Eros Ramazzotti- Ti Vorrei Rivivere, den är såååååå braaaaaaa. Ska nog sova snart, fast jag är inte trött, men annars orkar jag inte gå upp imårn wtd. Natti natt <3

da city

Shulululu.  Denna söndag har jag tillbringat med Steffi, vi har haft kul som vanligt ^^ Vi drog till stan och kollade lite, jag köpte Kerastase schampoo wei, 219 kr på Åhlens City. Steffi köpte en fett snygg killtröja som jag tänker baxa. I kön när hon skulle köpa den så stod en "tant" bakom oss, och steffi råkade tappa sin 10a två gånger och "tanten" ba här regnar det pengar AHAHHAHAHAH. Och sen när vi var på espresso house så tjejen som köpte innan mig hon skulle gå ut samtidigt som oss, och hon tryckte på knappen men dörren vägrade öppnat, hahaha fett kul det va. Och vi ba neeeej vi e inlååsta och hon ba hahaha för evigt. Sen till slut lyckades vi ta oss ut alla tre hahahaha och killen i kassan garva, fett roligt det va xD Sen var bussen bombad som vanligt, men vi kom iallafall hem. Finns väl inte så mycket mer att säga, lägger in bilder sen kanske. Har lite bråttom nu eftersom jag ska se Gossip Girl och hinna fixa lite grejer innan dess, ciaaauu höörs sen efteråt !

moniqa '


sunday morning

Tjolahopp. Ligger just nu i min säng och umgås med min data, hahahaha. När jag gick upp ur sängen imorse var jag fett yr och asså min kropp bara gjorde som den själv ville, det är fett läskigt asså jag hatar det. Nära att jag svimma igen, men jag klarade mig. Har redan fixat mig och allt, fett snabb jag är, jag sminkade mig på bara tio minuter. Idag kommer min dag att spenderas med Steffi och Amir, vi ska dra in till stan och ha lite roligt. Sen ikväll klockan 19 blir det till att chilla med gossip girl som jag tänker skriva engelska uppsatsen på, åååh vad jobbigt.
Menmen, see you laater alligators!



punkt

Behöver skriva av mig.. Men har ingen aning vad jag ska skriva, eller ah hur jag ska skriva det. :'( </3



SOMMAR09



Seriöst, jag driver inte. Jag börjar redan planera sommaren här, så man har något att verkligen se fram emot ni vet ppl! Det blir troligtvis något av dessa ställen som min sommar kommer att tillbringas på, alla självklart i Italien. Jag hoppas på att en kompis vill/kan/får följa med i år, som ingen gjorde förra året  Menmen, läääääääääängtar <3


just nu vill jag mest ha..


i miss you

Kollade nyss igenom mina delade mappar på msn lite.. Och jag såg att HAN , han har varit inne ''/ Varför var jag inte inne då?! Eller har han blockat mig, fast då borde man inte se att han ändrat namn? Non Lo So. Men han har iallafall varit inne.. Saknar han så mycket, men jag klarar mig iallafall.

la vita è avere te

Goddag alla glada (och mindre glada)! Sitter just nu i soffan med min nya data, det är så himla mysigt.. Jag älskar den här datan. Den är snygg, har massor med minne och är helt enkelt bäst! Nu på morgonen har jag inte gjort så jättemycket, lagt in lite bilder på den här datan, pluggat lite (visst Evelina, jag är skit duktig? Kungsten here we come) och bara tagit det lugnt. Det är så himla skönt att verkligen få ta det lugnt för första gången på väldigt länge. Tror inte jag ska göra så mycket mer idag, bara vila ut helt enkelt. Minuset är att jag har lite ont i halsen, but I'll survive.Sådär ungefär ser min data ut, fast utan ferrari designen ;) Och min översida e fett med blank, som en diamant hahaha. Men det är samma modell, den e najs.


my new hair


Evelina, du ska hjälpa mig nu på jullovet att hitta en hårfärg så det blir exakt som Lauren Conrads hår, jag dör, jag vill ha exakt så. Det är liksom perfekta färgen. Så, antingen går vi och köper hårfärg och så färgar du mitt hår om du är frivillig? Eller så får mamma göra det. Annars går vi till våran kära frisör och färgar, men det kan bli lite pinsamt eftersom att vi då kommer att ha varit där 3 gånger på typ en månad, snacka om desperata hahahah , men ja what do you say? :') <3
Och till er andra, I guess att ni fattat att jag bestämt hårfärg nu och att jag ska färga på jullovet , sen får vi ju se om det blir en katastrof eller inte.. ;)

ny data !

Alltså, jag fick nyss en förtidig julklapp eftersom mamma och hennes kille åker till Egypten. Det var tyvärr ingen kamel, men en ny data! 4 GB internminne och 320 GB hårddisk, my photo life is saaaaved liiiksom :'D tack tack tack tack, hjärta hjärta på dom! Och förhoppningsvis får jag en kamel när dom kommer hem från L'Égypte ?


skillz that killz

Varför är det väldigt ofta såhär? Jag var faktiskt väldigt happy idag, men nu är jag inte det längre. Asså det kan ändras så himla snabbt fattar inte, varför kan jag inte bara få vara lycklig? Jag försöker ju verkligen, jag vill ju, men så fort jag blir lycklig kommer något/någon och förstör allting. Why can't I just stay happy?

As long as I'm happy when I look in the mirror, I don't give a fuck about what you think.

Tjaaa ppl. Idag började vi 9, väldigt skönt eftersom vi började 8 igår, jag pallar verkligen inte det, ingen pallar det! Skolan var okej, men fisk till lunch..Jag och Steffi åt en macka var, grattis (;  Sista lektionen hade vi Svenska och då fick vi göra en gammalt nationellt prov, det var inte så jättesvårt faktiskt. Efter skolan skulle jag och steffi dra till Fredrika Bremer på Öppet hus, men eftersom vi fick sluta tidigare så satte vi oss och pluggade ett litet tag, mycket duktiga. När vi kommit till Fredrika kom en skit skön kille fram till oss och så snacka vi lite me han, sen visade han oss runt. Hahaha han var fett snäll och rolig. Vi fick se hemvisten på Sam och prata med några andra elever som gick där. Dom sa att det inte var så mycket plugg, vilket jag tyckte lät mycket bra.. Sen gick vi runt lite mer själva men eftersom vi redan varit där ett antal gånger innan fanns det inte så mycket att se, så vi gick vidare till Fredrik. Där inne var Emme och Ellan, och Ellan så himla rolig asså. Vi frågade vilket program hon skulle ta om hon börja på Fredrik och hon ba måleri isåfall. Och sen ; Eller bygg eller Fordon Eller.. Vi ba hahahaha alla program eller ? :') På Fredrik fanns det inte så mycket att se för mig och Steffi som inte ens planerar att gå någon av dom programmen, så vi gick ut igen. Då ser vi mina bussar komma, jippi, där missade jag dom. Men eftersom Steffi är så snäll drog vi till Söderbymalm och hon väntade på nästa buss med mig där och under tiden hade vi lite tjejsnack. Nu är jag hemma och har precis ätit och pluggat färdigt, det är naaaajs. Lyssnar på Vivere Senza Te med NEK , asså jag har blivit galet kär i lååååten hjärta hjärta! Men ja, finns väl inte så mycket mer att skriva.. Ciaaauuuu.

l'estate 2008 nel mio cuore, per sempre.

Sitter just nu och kollar på videorna som jag har på PA från Sicilien i somras. Så himla kul, hahahha! Ferragosto i år , luca och hans galna idéer asså liksom värsta galet :'D Puss på den dagen, så himla bra, som alla dagar på Sicilia. Hahahha det var då Vincenzo vinka till mig när han skötte ljuset och så trodde hon framför att han vinka till henne, hahahah jag skrattade typ ihjäl mig.
Och sen nästa video, ännu bättre hahaha.. Marco, Luca och Lucio visar hur man gör Irish Coffee i olika länder hahah och så blir det bara mer och mer för varje land och så "svimmar" stackars Marco på slutet HAHAHAHAHAHAHAH.
Och tredje videon, Luca och Vincenzo på discoot  <3 Det är så synd att man inte ser så jättebra, det är svårt att filma när det är mörkt och man måste dansa samtidigt ni vet (;
Åååååååååh får värsta saaaknadsattacken, saknar ALLT OCH ALLA så himla mycket <3


dagens skämt

Jag glömde berätta mitt skämt som jag kom på idag alldeles själv. Jag borde dessutom tillägga att ingen skrattade, bara åt att jag var så knäpp och min "dåliga" humor.
Dagens skämt, by Moniqa:  Vad är det för likhet mellan en vägg och en kontakt? Svar: Ingenting!

HAHAHAHAHAHAHAHHA. Jag tycker iallafall att den var bra..

we know the game, and we're gonna play it.

Never gonna give you up
Never gonna let you down
Never gonna run around and desert you
Never gonna make you cry
Never gonna say goodbye
Never gonna tell a lie and hurt you


I can't live if living is without you

Tjolahopp. Har precis kommit hem, eller nej jag skojja bara haha kolla klockan, kom ju typ hem vid 6. Iallafall har jag ätit, suttit lite här och faktiskt fått en del gjort på Franska packlistan plus första faktatexten, kusin du blir stolt visst? Kungsten here we come :')
Skoldagen gick fett snaaabbt, säkert bara för vi inte hade den dumma håltimmen innan bilden eftersom vi bytt tid nu med grupp 1, mohahhaha! Men bildlektionen var extremt jobbigt eftersom att nästan alla killar var taskiga haha, och jag fick färg på min nya vita tröja, extremt lyckat. Sen efter skolan och den jobbiga bilden skulle jag bli mulad, men hahah glöm och dröm.. Jag följde med Amir hem och när vi va vid busshållsplatsen när jag verkligen trodde att jag hade klarat mig får jag syn på JL, Karre och dom hahha xD skiiiiit asså !  Sen kommer dom i värsta super fart men dom lyckades ändå inte mula mig (tack kära jacka och älskade luva), utan bara stoppa in ääckel snö innanför min trööja, uusch jag hatar snö jag hatar vinter jag hatar det här. Sen hos Amir var det roligt som vanligt, globen is the shieet ni vet. Vi skulle plugga franska, men det var ju inte så mycket att plugga så vi var klara fett snabbt haha. Sen såg vi på James Bond, Die another day, asså den är så sköööön, älskar den.  Ja, det var väl min dag. Nu sitter man ju här hahah.

Till kusin: Nu ska vi kämpa hörru du, vi ska in på Kungsten och asså nu är det typ bara tre veckor kvar. Nu pluggar vi ihjäl oss människa, asså vad har du gjort med mig? Kolla jag vill typ plugga ihjäl mig hahahah? Iallafall, vi ska in där, no matter what it takes. På jullovet kan vi passa på att njuta ihjäl oss och dricka gott på Espresso House varje dag, det förtjänar vi och kommer att behöva. Nu kör vi ;)

be high, aim higher

Shulululu. Alltså jag försöker verkligen ta det lugnt och slappna av, men det är inte speciellt lätt asså..
Iallafall idag var väl inte en så jättebra dag kanske, men jag överlevde. Matteprovet gick åt helvete..tralala.
Sen hade jag utvecklingssamtal klockan 17, det gick snabbt och bra xD
Just nu försöker jag bara koncentrera mig på att andas, jobbigt jobbigt. Ingen panik, ingenting.Om 45 minuter ska jag se ugly betty och desperate housewives, tills dess ; bara chill.
Kolla snygg man va i somras, yay. Hata vinter :')

Kungsten, shopping, snö, franska och stress.

Sheena!
Idag var det skolan, mycket jobbig och stressig dag då man fick springa och gömma sig hela dagen för att inte bli offer för mulning av killarna. Jag klarade mig faktiskt riktigt bra. På hemkunskapen sista lektionen fick vi sluta tidigare, vilket inte var så jättebra eftersom kusin Evelajs skulle komma till min skola..Och hon blev lite försenad pga snön så vi gjorde så att jag tog tåget in till stan istället eftersom att vi inte skulle hunnit annars och för att det kändes extremt onödigt att hon skulle komma hit liksom när vi ändå hade slutat, asså ah vet inte hur jag förklarar men ja xD Och jag sprang till tåget på 3 minuter asså hahah, vadå rekord?!  Sen när jag var vid Sthlm Södra ringer kusin för typ 835675 gången och säger att det är BOMBHOT på Centralen och att alla utgångar är avspärrade och blablabla så att jag kan inte gå av där. Därför gick jag av vid Södra och precis när jag ska gå av vad händer då? Jo då kommer min hemkunskapslärare bakifrån och ba heeeeeej moonica , och jag fick värsta chocken hahaha.. Sen gick jag med henne en liten bit för jag skulle möta kusin vid Medborgarplatsen och vi typ snacka om gymnasier hahahha..Sen var hon tvungen att springa till bussen och jag gick snabbt till tunnelbanan och vad händer? Kusin har typ tagit fel linje..så jag måste vänta ännu mera hahah. Sen iallafall kom vi tillslut fram till Odenplan och jag fick min efterlängtade Chai Latte på espresso house.. Typ ihjäl stressad. Sen ringer mamma och bara när kommer ni när kommer ni.. Snälla döda mig liksom, jag dör av stress.
När vi väl kommit fram till Kungstensgymnasiet (som jag guidade vägen till, tänk att jag kom ihåg vägen, helt otroligt) var det helt bombat där inne. Vi lyssnade på deras informationsgrej som tog typ en timme och vi fick stå eftersom det inte fanns några platser typ. Sen gick vi runt lite i skolan och pratade med lite elever. Det var en skit rolig kille och vi frågade hur mycket poäng han kom in med. Han ba 310 och vi typ dog och ba 310?!  HAhahaha så himla roligt.
Sen åkte jag och mamma och shoppade lite, jag köpte en Ferrari tröja wooooooowo00 och ett par vita J.Lindeberg brallor och ett par Puma shorts. Jagade hörlurar till mp3 också, men nej hittade inga..
Nu sitter jag här och skriver.. så skönt att skriva av sig. Plus att jag har franska böckerna här framme och verkligen försöker gå igenom lite bara till provet och göra läxan som jag inte hann göra förra veckan. Alltså helt seriöst, känner mig som värsta pluggisen. Men det är bättre att jag börjar plugga nu, så jag inte stressas ihjäl sen eftersom vi har SO prov i Historia dagen efter Franska provet, alltså samma vecka.
Idrottsprov hade vi dessutom idag, det gick ju bra tror jag. Imorgon är det matteprov i Geometri för min del, det kommer inte gå bra eftersom jag inte fattar. Tack för att du förgyllde min dag också kusinish <3
Ciauuuuuuuuu ,




daniel craig frisyr någon?




HAHAHAHHAHAHA JAG TROR JAG SKRATTAR IHJÄÄL MIIIG , www.kandisfrissan.veckorevyn.com

Dagens..

Humör: okej
Väder: sämst, snö snö snö vitt vitt vitt
Tråkigaste: att jag typ spenderat hela dagen hitills med att plugga
Roligaste: kossan på msn, fatta vad tråkigt jag haft.
Gjort: pluggat, pluggat, pluggat och åter pluggat
Ska göra: dra in till stan
Dricker: inget just nu
Äter: inget just nu
Outfit: jag har inte klätt på mig än, men det blir varma kläder..då vädret totally sucks!
Saknad: sicilien som vanligt
Bästa: kusin evelajs som har fått mig att plugga

sunday '

Hellu! Jag gick upp tidigt idag, eller gick och gick .. låg i sängen i typ en timme och pluggade bara för kusin tvingar mig! Nu kan jag iallafall idrottsprovsgrejerna någorlunda bra, yay.Ikväll blir det middag inne i stan med hemlig person.. ;) ^^ Jag missar GG snyft.. Får väl spela in (aa)
Imorgon är det skolan som gäller och provet i idrott, sen efter skolan ska jag och kusin Evelina till Odenplan och besöka Kungstensgymnasiet, det blir till att springa till tåget från hemkunskapen haha ^^
Nu ska jag iallafall återgå till pluggandet, eftersom att kusin blir mycket besviken annars, ha en bra dag allihopa!



vivere senza te




Vivere senza te
è stata una pazzia
e quando non ci sei
la testa mi va via
so bene dove vai
ed ho fiducia in te
però il tuo posto è qui
con me
vivere senza te è come una pazzia
si lo so che sai che sei
ormai la mia mania
è stabilito che
da solo non si può
tu lontano ce la fai
io no
così tra i casini miei
mancavi solo tu
ma mi piace come sei
mi dai una marcia in più
so che ho scelto certi amici
ed ho sbagliato
o ragazze per un pò
la colpa anch'io ce l'ho
per paura di non essere nessuno
ti fai strada nella vita come puoi
e non sempre trovi chi ti da una mano
ci provi ma non sai,
se un giorno ce la fai

Vivere senza te potrei sparire
non è uno scherzo
se non ci fossi te ora sarei
diverso
adesso che ti ho
non mollo più
a stare senza te non c'hai provato tu

Così non mi brucerò
come un fiammifero
e bisogno non avrò più di
quel sonnifero
facciamo i nostri sbagli come gli altri perché no
e il mondo ci sta già staccando i pagherò
ma il mondo che ne sa
di questa storia qua

Vivere senza te potrei sparire non è uno scherzo
se non ci fossi te ora sarei
diverso
e se nelle vene mie vai già su e giù
adesso anche le idee le hai prese tu

vivere senza te è stata una pazzia
Che strano è
e quando non ci sei la testa mi va via
è inutile
ti sto pensando e
nient'altro c'è
niente c'è...

e non sempre trovi chi ti da una mano
se fai successo ok
se no uno zero sei

Vivere senza te potrei sparire non è un scherzo
se non ci fossi te ora sarei
diverso
adesso che ti ho
io non mollo più
a stare senza te non c'hai provato tu
non c'hai provato tu

jag hatar mig själv,

helt seriöst , jag hatar mig själv. fattar inte, varför är jag som jag är? jag är så fucking dålig asså, det är helt otroligt. det är ju alltid jag som förstör för mig själv, det e ju ingen annan liksom.. som jag alltid verkar skylla på. Så har det ju aldrig varit. Som ifall att någon säger något taskigt, det är jag som väljer om jag ska ta åt mig eller inte. Som ifall någon gör nåt , det är jag som väljer om jag ska bry mig eller inte. Som ifall jag har ett val, det är jag som väljer, ingen annan. XKE?!

Helgen

Bion me Amir, Steffi och Sebbe va skiiiiiiitrooooligt. Vi såg Madagascar 2 och jag och amir käka kebab innan, och steffi och sebbe käkade burger king haha. Filmen va fett rolig, asså hahaha höll på att dö av garv. Kommer lägga in bilder sen om jag pallar (;

Idag va jag med Linda och Erik, vi loda runt i stan liite, det va kallt men najs.

Jag pallar helt seriöst inte med allt pluggandet mer, det hära provet i idrott vi ska ha på måndag, jag fattar seriöst ingenting. Jag kommer få så IG. Bye bye Kungsten..


grazie di esistere

Ni som alltid finns där, ni som alltid förstår, ni som alltid kan göra mig glad, ni som jag älskar. Ni vet vilka ni är , tack för att ni finns <3


www.hejmittlivärförstört.fucking.se

 </33333333333333333333333333333333333333333333333333333


Äntligen Freeeeeeeeedag !

Tjeena! Nu är det äntligen äntligen äntligen fredag. Igår och idag har varit värsta konstiga dagarna, typ otursdagarna. Eller nja inte idag , men igår iallafall.. Men jag minns inte riktigt varför, men typ allt gick fel. Tillexempel att jag lyckades klistra fast min hand med mitt egna tuggumi, inte alls bra. Viktor hade såklart inte rättat proven så det är fortfarande ett mysterium vad alla fick på Kemi proven..
Idag slog jag och Steffi rekord, vi stannade läääängst av ALLA i matsalen! Vi satt där i typ över en timme, och gick ut sist av ALLA ! Hahahahah värsta no lifers !

Igår var jag ju på Internationella Engelska gymnasiet och Internationella Kunskapgymnasiet, asså det va naaajs. Från internationella engelska kunde man se globen hahahah, det allra bästa ;) Och asså alla eleverna var skittrevliga och allt och skolan verkade fett bra och så !  Internationella kunskaps låg liiiiiiiiite dåligt men asså den va cool och lärarna var fett roliga hahhaha, jag ska iallafall söka in till båda. Men jag och kusin har ju redan bestämt att vi ska in på kungsten och det ska vi verkligen, och dit ska vi dra på måndag jippi!

Om en timme ungefär ska jag dra till Amir (och kolla på Globen från hans balkong hahahha) och chilla lite. Sen blir det bio med honom, Steffi och Sebbe , naaajzz naajs . Men jag kommer dö om Sebbe ska sitta hela filmen och ba Schhhh Schhh hahahahhaa , självmord direkt!
Sen drar jag nog och sover hos pappa och eftersom datan där är ännu segare än den här så orkar jag nog inte logga in något mer. Plus att imorgon ska jag va med Linda och Erik, så jag uppdaterar väl bloggen då när jag kommer hem istället. Ha det bra, Ciaaoo.

Life as blondie?

Mörk brunett och blondie låg ungefär lika. Men sen drog blondie iväg igår, och jag känner mig mest sugen på blont, så mitt hår is going blonde!
Jag tänker inte göra det platina blont precis om ni undrar, för jag vet att jag kommer se konstig ut då. Tänkte mig ungefär som Hayden Penettiere, jätte jätte fint Hjärta hjärta dundersmärta!


domani ,

Hej igen, nu har jag ätit. Det blev tacos, jag kan knappt tro det. Vi fick ju det idag i skolan hahah, nu har jag redan ätit det tre gånger den här veckan. Fast mamma gjorde kycklingfajitas, så det var ju inte riktigt samma :)
Som jag skrev i ett gb till dig nyss kusinish, jag skiter som sagt nog i att söka till Östra Real, Norra Real, Södra Latin och Kungsholmen eftersom det blir helt omöjligt för mig att komma in om jag inte typ flyttar in hos dig. Hahahah. Ni anar inte hur extra mycket jag hatar att bo i Haninge just nu..
Imårn ska vi simma, vi har extra idrottslektion. Och vi ska vara där och klara klockan 8. Grattis. Och jag har mens, ännu mera gratis, inte roligt. Men ja, jag ska vara med ändå, det finns ju nämligen något som heter tamponger. Varför skriver jag det här över huvud taget? Föressten har jag håltimme på franskan imårn så det blir hemuppgift.. Efter skolan imorgon blir det till att besöka Internationella kunskapsgymnasiet samt Internationella Engelska gymnasiet, jag känner inte riktigt för det xD Ni som vill kan ju få hänga med hahaha ^^ 
Sen eftersom kusinish typ har damp (ska jag säga) , så får jag väl ta och plugga lite imårn faktiskt.. till idrottsprovet i guess , vilket är lite konstigt. Och ps. kusinish jag har pluggat liiiiiiiite idag, och nu gör jag engelska glosorna yey yey !
Vi ska in på kungstensgymnasiet, i don't care who's not gonna get in, as long as it's not me or u (;









tutto è così

Ciaoo! Tråååååkig och jobbigt dag, den blev inte riktigt som den skulle. Plus att jag och steffi hade två timmars bild istället för en timmes, asså dumma bildläraren säger jag bara! Men dom andra fick gå aaah, allt e så orättvist. Och sen glömde hon att ge mig och steffi våra papper så vi kan "tyvärr" inte göra hemuppgiften mohahahha.
Igår ringde kusinish mig, och babblade på om gymnasier! Och vi ska gå på öppet hus på Kungsten tillsamans på måndag är det nu bestämt, vilket innebär att jag typ måste springa till tåget från hemkunskapen, suuuper! :)
Och geten har inte rättat proven än, eller ah han e sjuk, men jag gissar på att han inte ens rättat dom så vi kommer ju typ aldrig få reda på vad vi fick asså hahahah.


Dagens roligaste
, av moooiii:  JAG - "Jag skulle aldrig kunna vara kille"    Alla andra- "Vadårå?"   JAG- "Jag har problem att hitta hål" HAHAHAHAHAHAHAHA , fast det va typ bara jag som tyckte de va kuL :D men ja sa det när ja försökte stoppa in mitt örhänge åt fel håll !

Men nu måste jag käka people, ciaaaoo cya later alligators :)

Dagens..

nu tänker jag köra min första "dagens" !

Humör:
Glad faktiskt!
Gjort:  Varit i den tråkiga skolan, skulle till stan sen men blev inget. Kollat tv, snackat i tele, data.
Mysterium: Att bombmannen visste vad jag hette! ;S
Roligaste: Att Amir hade en puckel hahah , (det enda jag kom att tänka på)
Tråkigaste: vädret, kallt och regn usch!
Bästa: Steffi och Amir <3
Sämsta: skolmaten!
Outfit: BH, trosor, strumpor, killskjortan från<3, koftan från Milano, G-star 96 jeans, Gucci  stövlar
Tanke: om jag ska färga blont eller mörkbrunt, eftersom hälften tycker blont och resten mörkbrunt?!
Dröm: på natten? då drömde jag att jag hade rolig frilla och någonting annat jag glömt nu.
Saknad: alla på Sicilien.
Plugg: pluggat lite engelska, lite till idrottsprovet (jättelite) och gjorde lite pyttelite franska på hämta hem haha
Lyssnar på: Eros Ramazzotti- Un emozione per sempre
Äter: inget just nu, men åt tortellini nyss (; welcome to the pasta house liksom.
Dricker: drack nyss blåbärsdryck xD
Längtar: till sommaren! och till 2012 (aa)




Ricordo ancora lui.

Vanlig dag idag, tråkigt i skolan såklart. Men vi fick håltimme på NO labben wooohoo!
Kära kusin fick VG- på sitt Geometri prov , jiiiiipppiii ! Och jag har inte gjort mitt än (aa)
Den här veckan ska jag hinna med att besöka 3 skolor, hemlis vilka haha ^^ På fredag blir det bio, woohoO!
Och nästa vecka ska jag hinna besöka 2 skolor. Nästa vecka har vi dessutom idrottsprov och jag har utvecklingssamtal ;S
Veckan efter det ska jag besöka 2 skolor och ha Franska prov samt SO prov i Historia. Och ser mina närmaste veckor ut.
Idag har jag dessutom räknat ut att det är 36 dagar kvar till julafton, high five på det!
Nu ska jag dra och se Simpsons, muahhaha .  Hörs sen ^^

my new dream isn't to fly over the rainbow so high

Min nya dröm är nu att ta över Club Med i mitt älskade Cefalù, min älskade stad<3
Asså verkligen jag hade ju en dröm om det här, asså nattdröm. Jag var liksom journalist och författare plus att jag ägde club med fatta hur mycket jag tjänade haha. Plus att jag var gift med Vin hahhaha. Vilken galen dröm alltså!
Men asså helt seriöst, jag ska döda för det här. En dag ska det stället vara mitt, det här ska jag kämpa för. Staden som är mitt liv och mitt framtida ställe där alltså. Och när jag har tagit över kommer det att vara bäst bäst bäst! Det är så synd att det är stängt nu alltså. När jag kommer och tar över då alltså, skumparty och massa annat roligt varje dag. Life will be great!


gymnasium hit gymnasium dit ..

Alltså helt ärligt allihopa, ni stressar ihjäl mig haha !
Nu säger Sami att han får minst 305 poäng jag tror jag svimmar snart, hahaha det här kommer bara sluta med att jag får totalt IG i alla ämnen!
Och  nu måste vi gå på hundra miljarder öppet hus och det enda jag vet är vad jag ska välja som förstaval och ja, jag har panik .. snälla låt mig slippa det här! Och det blir ju inte bättre av att alla ja känner säger att det är jättejobbigt på gymnasiet haha. Kan jag inte bara få hoppa över gymnasiet och flytta till Italien nu, snälla ? (aa)
Nej, tydligen inte. Men I guess att det bara är att kämpa på. Jag och kusin ska so in på Kungsten, jag dödar alla andra som söker in hahhaha, vi ska in!
Ciaaaauuu .

min nya fräschaste låt ppl ;)

Ricordo due anni
Ricordo l'estate
Ricordo quei giorni
Ricordo ricordo..

E io non so
dove sei?
E io non so
che cosa sarei
senza di te
come posso vivere?


non dimenticherò mai
tutti ricordi bellissimi
ogni sera con te
ogni giorno in sole
ogni momento amore

io e te per sempre...

gli occhi bellissimi
un sorriso bianco
bellissimo tu
e solo tu
nel mio cuore

dove sei?
mi manchi da morire
amore sei il mio cuore
momenti di noi
che ti lasciano
un sorriso

dove sei?
sto cercando ancora in più
dove sei?
perché non ci sei qui con me?
dove sei?
mi manchi da morire


non dimenticherò mai
tutti ricordi bellissimi
ogni sera con te
ogni giorno in sole
ogni momento amore

destino ci ha portato insieme
mai mi scorderò di te
sei il solo per me
posso aspettare in eterno
perché, senza di te
la mia vita non ha un senso

non dimenticherò mai
tutti ricordi bellissimi
ogni sera con te
ogni giorno in sole
ogni momento amore

un giorno saremo sempre insieme


muminporr @ .
är faktiskt riktigt nöjd med den, bästa hitills tror jag. Men ska nog ändra liiite men we will see ! Baaaci .


måndag någon?

Dagen har varit rätt okej faktiskt, finns inte direkt så mycket att säga om den.
Kusin har stressat mig ännu mera nu med gymnasier och allt och asså nej jag pallar inte mer! men asså vi ska in på kungsten- och sen asså jag kommer ju liksom inte komma in på östra real och södra latin och norra real och alla dom kusin eftersom att stackars jag blir andrahandssökande eftersom jag bor i sugande haninge! medans lyckliga du blir förstahands..
Men hursomhelst kusinish, asså vi ska gå tillsammans JAG SKITER I !  tänk dig vi där varje morgon innan skolan på espresso house samt efter skolan också, och subway på lunchen såklart :D och du har redan hittat ett ragg på kungsten, din framtida kille ^^
Som du har sagt tusen gånger, let's plugga ihjäl oss now ;)


<3italienare



HAHAHHA ibland måste jag helt seriöst skratta, miiiiiiina italienare dom överdriver så mycket ! Men det är ju så gulliiiigt, kolla finaste hjärtat jag fick nyss!

Till tomten






Zip tröja från Fred Perry
Randig tröja i ull från Lacoste, fast den jag vill ha är V ringad
Vita skor från Fred Perry
Grön jacka från Fjällräven
Mörkblå kjol från Topshop
Rosa Touchwiz mobil från Samsung
Rosa Vaio dator från Sony
och såklart Cash.

It's snowing

Alltså hej det snöar?
Nej jag ser inte fel. Det snöar det snöar det snöar det snöar.
JAG HATAR SNÖ, faktiskt.
JAG HATAR VINTER.
och nu har vi hela vintern framför oss..

home again ..

Hellu !
Nu var man hemma igen, kom hem inatt. Är inte så trött men har extremt ont i huvudet.
Det var jätteroligt i Milano såklart , som alltid när man är i Italien.
Måste berätta allt det roligaste hahahaha :
när vi skulle gå till hotellet första dagen så var det en jätte snygg polis som stod vid övergångsstället och ja ba oooh fett snygg och sen så gick vi över så ba eh , det e rött xD det första vi gör är som vanligt att bryta mot lagen!
Sen dagen efter var det några killar på C.so buenos aires som sålde lite väskor och så på gatan och vi gick dit och kollade. Och asså den ena killen hahahahha asså shit , han ba bella bella bella bella bella när ja kom och lalala , asså typ desperat :)  Och jag nästan ignorera han hahha , asså han va snygg men orka! Sen gick vi in i en sko affär och vad händer? Jo det står värsta snygga killen där inne och han bara börjar följa efter mig hahahah , och sen började han skriva nåt på en lapp och jag trodde nästan han skulle ge den till mig asså jag dog nästan. Men sen gick han typ lite längre bort och då skulle jag och mamma gå så sen såg jag inte han något mer ..
Sen på väg över gatan igen till andra sidan så gick det en kille åt andra hållet, han va också snygg såklart och han ba stirra som dom alltid gör och sen var han nästan på väg att gå in i en stolpe :D då kom jag att tänka på snubben på Sicilien i somras som gick in i ett träd när han ragga på mig hahahahah , jag saknar honom <3
Och på flygplatsen när vi skulle hem då fanns det mackor som hette Luca och Monica asså hjärta hjärta hjärta :D<3
Och juste jag glömde berätta om afrikanerna som alltid säljer armband där vid Duomo, jag hade ju faktiskt planerat att köpa ett eftersom mitt från 2004 är rökt haha. Och då bombade dom mig , jättejättesöta verkligen och ba du får den gratis haha skitsöööta! Och sen dom ba har du kille blablabla , och dom ba i love you och blabla. Sen när jag sagt hejdå till den första killen då kom nästa och han fråga typ samma saker haha , har du kille och sen i love you. Supersöta asså ! Nu har det iallafall slutat med att jag har 3 stycken såna turarmband haha, och plus att jag har det från Sicilia så det blir 4 turarmband, jag borde få massor med tur!





Milano imorgon!

imorgon torsdag den 13/11 2008 drar jag till mitt kära italien och milano! Blir kul att åka tillbaks till Milano nu eftersom det var fyra långa år sen jag var där sist, fast det var ju däremot inte ens tre månader sen jag var i älskade Italien sist.. Eller för tre månader sen var det ju faktiskt 13 augusti och då var jag ju där och var lycklig med mina älsklingar :)
Iallafall ska shoppa järnet och leva livet på det italienska viset ;) La vita è bella ! <3


Onsdag

Hejsan hoppsan, först ; GRATTIS TILL STEFFI SOM FYLLER 15 IDAG ! :D<3
Jag och hon var på taco bar idag och söööötaste jobbade där hahaha .. tänker inte säga vem .
Iallafall åt jag en nacho de luxe tallrik och hon en chicken burrito. Sen kollade vi lite på mobiler och vi hittade den rosa samsung, den får det nog bli och inte den svarta.
Dagen var ju rätt bra överhuvudtaget, tack för att NI finns och NI vet vilka ni är <3

Borde egentligen plugga Kemi men jag orkar inte mer, så dödstråkigt. Men ska väl skriva lite inlägg och sen sätta igång.

Ciaooooo a tutti.

Mitt livs största misstag?

Jag fattar inte att jag gjorde det, och jag har inte tänkt igenom det noga förrens den senaste tiden. Jag gjorde det och jag fattar inte, fattar inte hur jag kunde göra det. Svek mig själv, gjorde det jag lovat mig själv att aldrig göra.. Och så tidigt också.
Ett stort misstag, mitt livs största misstag? Men visst jag ångrar det inte hela tiden, jag ångrar det bara ibland.. tänk om..?
Och tänk om jag inte kände som jag trodde jag kände, tänk om jag bara trodde det, då är det ett dubbel misstag av mig. Helt otroligt dumt. Men jag överlever det här, det gör jag, det hoppas jag verkligen. Fast tänk om..?
Okej , jag ångrar det. Men ändå inte.

una stella non ha tempo. Resta sempre..

TJolahopp! Provtagningen gick ju bra, men jag lyckades försöva mig som vanligt. När jag kom dit var det lååååång kö , men den gick ganska snabbt ändå. Det var lite läskigt och gjorde lite ont, dom tog blodprov i armvecket. Tre stick = aj aj aj = aj x 3
Sen var det bara hem och käka frukost och sticka till bussen för att åka till skolan. Skolan var tråkig och det hände bara en enda positiv grej, tack för den iallafall <3
Nu pluggar jag NO och det går väl inte så jättebra men jag ska iallafall kämpa på eftersom att jag och kusin ska komma in på antingen Kungsten eller Östra Real! Here we come you know. Föressten fick jag MVG på SO provet i Islam, är lite stolt asså! På fredag har vi dessutom matteprov i geometri som jag inte fattar någonting av, men jag är i Milano på fredag så jag får lite extra tid på mig att försöka fatta, tack för det.
Nu måste jag iallafall gå ner och äta, men vi hörs sen kanske.

Ps. Jag och kära kusin Evelina har bestämt att starta en blogg tillsammans, just nu bestämmer vi vad den ska heta ;)

CYA.

Provtagning imorgon..

Imorrn måste jag tillbaka till vårdcentralen och ta prover Zzzz , jag är rädd. Det kommer vara massa blod, jag vill inte, kommer inte klara av det. Kommer svimma. Jag tänker inte.. Och sen måste jag gå till skolan efteråt, snacka om jobbigt.
Blooooood bloood bloood blooooood blooooooood bloooooooood bloooooood bloooooood blod.

Gossip Girl



Såg nyss på GG, den var faktiskt bra (fast det är den iofs alltid) precis som Steffi läst i tidningen. Stackars stackars henne att hon missade den eftersom hon satt på planet (?) .
Det var iallafall sommarlov och hela gänget drog till Hamptons, jag vill också åka dit nu haahha.
Och Nate hade affär med en gift kvinna och så kom Dan för att träffa Serena och Chuck ville ta tillbaks Blair och allt möjligt :D
Jag är sämst på att berätta vad som hände haha men aja
XOXO (:

min dröm

"My dream is to fly over the rainbow so high..."
Haha men asså det ja drömde inatt om Vincenzo det va fett roligt, jag va där och så satt han vid bordet bredvid på middagen och typ mobbade mig, hahahah som alltid. Fast först log han finaste leendet :D iallafall sen var det något om poolen där och sen minns jag typ inte. Men i slutet va vi iallafall hemma hos mig helt plötsligt i min soffa och skulle kolla på film, typ james bond tror ja hjärta hjärta james bond! Och vi bråkade om bästa platsen och allt hahah, sen vaknade jag typ av att larmet gick dårå....  HAHAHAHA !
Och sen när jag skulle till papi, då på bussen, vid Brandbergen gick det på värsta snygga killen och han va på pricken lik Vincenzo utom ögonen ! Om han skulle haft blåa ögon skulle jag trott att det va han asså, hjäääälp.
hjärta hjärta på V , saknar han så mycket !!

Söndagsmorgon.

Gomorron ! Jag och kusinish hade extremt roligt igår som vanligt.
Imorse skulle Evelina gå upp klockan halv 7, extreeeeemt najs. Men hon snooza typ i två timmar hahaha och sen var hon så duktigt så hon satte igång larmet! Och jag hade världens bästa och verkligaste dröm om Vincenzo och larmet går.. Tack så mycket :D Nu vet ja inte hur drömmen sluta!  Sen åkte iallafall kusin till matchen hon skulle gå på, tänker inte nämna vems ;) Och hon lyckades sätta igång ett larm där också, två larm på en dag, hur duktig får man va? Hahahahha .
Iallafall ska jag åka till pappa snart eftersom det är fars dag (:
Ciaaaaaooo.

VÄRLDENS CHOCK

Min kära kusin kom just hit och hon har precis meddelat att hon har fått 1000000000 MVG (rättare sagt 11) men ja, hon har just nu totalt 290 poäng och asså där ryker alla mina chanser att få gå tillsammans med henne i gymnasiet. Viktor Rydberg nästa för henne och IV programmet på typ Fredrika nästa för mig eller nåt.

ZzzzzZZzzz :'(

Forever21 favourites



En sak är säker, Om jag inte spenderar alla mina pengar i Milano kommer dom definitivt att spenderas på Forever21.com !

duezerozerosette <3


C


lördag

Hejsan hoppsan , jag har fortfarande ont i magen. Det här är illa juu! :(
Iallafall ska kusinish komma hit idag och hon ska sova över, jippi ! :)  Hemma själv oxå mohahaha.
Dessutom har jag bestämt vilken mobil jag ska ha ,  Sony Ericsson XPERIA X1 !
1. XPERIA X1   
2. C902 BOND
3. C905
4. Armani M7500  (som aldrig verkar komma till Sverige, skjuts ju upp hela tiden. Därför kommer den sist)

På torsdag åker jag till Milano, alltså om 5 dagar , jag längtar ihjäl mig. Italiani sto arrivando (;
På torsdag har vi No prov också, i Kemi.. z000000000mg . Nej nej nej jag vill inte. Och på fredag är det Matte prov i geometri som jag fattar ABSOLUT INGENTING av.. fast då är jag ändå inte där, så jag får mer tid på mig att plugga ;)
Imorgon är det dessutom fars dag och jag har inte köpt nåt än ;O så jag får väl ta och göra det idag eller en snabbis imorgon.
CYA later alligators :)


sääämst .

Okej , va hos doktorn idag. Det var läskigt. Och jag måste gå tillbaka och göra massa prover. Har dessutom fått en läskig burk med medicin, det är plast runt medicinen så jag måste äta lite plast. Eller ah svälja, mysigt va? Och ni vill inte läsa biverkningarna nej, asså ååh. Va hemma från skolan också.. men ska gå imårn.

Iaf ringde det nyss och ja fick värsta killrösten HAHAHHAHAHA rolig man är ibland alltså.

Imårn är det SO prov i Islam också , undrar hur det går? Nu orkar jag faktiskt inte plugga mer !
Och jag har inte tränat på Franska och Engelska glosorna, gaaaaah !

CYA .

Player eller hora?

Livet är så OTROLIGT orättvist asså. Om en kille har massa tjejer då är han player och skiiiiiiiitcoool asså. Sen om det är en tjej som har massa killar, då är hon HORA. Asså varför ? :') Det är precis samma sak, isåfall är killen oxå HORA.
Asså ja blir fett suur på det här. Alla ni som kallar tjejer för horor vet ni ens vad det är? Kolla på er själva istället alltså. Och en hora är någon som säljer sex för pengar. Snälla, ni vet ju ingenting.. Och liksom varför ska det vara skillnad om det är en kille eller tjej som gör det, asså d samma sak.
Det är så fucking dåligt asså ,  haaaaaaaaaaaaaaaaaaataaaaaaaar deet (:

jag säger bara aaaaaaaaaaaaaj .

ÅÅh har såhär jätteont i maagen igen , så måste kolla upp det imårn .. ja e rädd :'(

Tisdag tv night .

Hejsan hoppsan! Har varit tråååkig dag idag asså.. asså ibland känns allt så meningslöst..  Vi fick iallafall våra omdömen idag haha dom va väl rätt bra men som jag sa kusinish jag kommer nog inte in på kungsten ;O
Iallafall har lyckats plugga lite SO idag och om typ 35 min börjar ugly betty och sen är det desperate housewives, ska väl sitta vid datan och ta det lite lugnt tills dess. Det är ju typ inga roliga inne på msn heller, förlåt ni som e inne hha , men asså inte så många roliga och åh ah sötnos e inte inne haha *beroende* , så ja ska väl bara ha lite tråååk i guess (:
cya later alligators .

Sicilien08MoniqaSicilien08Sicilien08

dedicato a te

Moniqa

kommer du ihåg förra sommaren, när jag hittade dig i korridoren sjungande?
jag kommer inte ihåg så mycket från 07 om just dig men du fanns alltid i mitt hjärta.
Du , alltid sittandes vid poolen och alltid när du bara ; nej ni får inte hoppa , hoppa inte! Sen varje gång du gick på siesta så började alla barn hoppa i poolen, haha fett synd asså. Och sen när vi var för korta för att ta upp parasollet då kommer du såklart och räddar haha . Och asså aldrig, aldrig att jag glömmer när jag skulle upp och hämta mina solbrillor.. Vad hittar jag på tredje våningen? Dig sjungandes och klockan var typ bara 9 haha , stackars sovande människor ! Du går runt där i korridoren fram och tillbaka och sjunger, och ja jag vet du har fett fin röst men asså stackars deras skönhetssömn!
Sen iår när jag såg dig på stranden, ja ba tänkte jag känner igen han..Sen HAN verkade känna igen mig med, du stog ju med Il Americano som jag kallar han , och kollade på mig hela tiden med dina fiinaste ögon.. Och var jag osminkad då eller var jag haha? . Sen gick du förbi min solstol typ tjugo miljoner miljarder gånger och vi kollade varandra rakt i ögonen, jag dog nästan då. Och jag va osäker om det var du och du var osäker om det var jag haha. Sen jag ba mamma jag känner igen han så mycket , hon ba jag med. Och ja sa är det inte V..? Och hon ba nej det är ju han som var badvakt här på stranden förra året.. Men jag visste Il Americano var badvakt på stranden både iår och förra året!
Gissa vad sen då , du kom till discot när underhållningsteamet blivit sparkat och Luca tog över allt. Och ja ba mamma mamma killen från stranden e här , han är här , han är här.. typ panik haha . Och du skulle alltid vara så taskig på discona, typ testade mig haha. Som på YMCA och alla dom där låtarna , du skulle se om jag följde dig så du tar ner händerna mitt i allt.. och ah klart jag gjorde det också och där fick du bevisat att det va dig jag kollade på . Och du asså din rosa tröja o allt asså  , dina ögon dom dödar mig . "One look could kill"
Sen på ferragosto du skulle sköta ljuset och asså när jag stog där några meter ifrån dig, jag såg det direkt. Jag sa till mamma, han är här visst är det han? Och hon ; nej det ser inte ut som killen från stranden..?
Och du vänder dig om, och ja klart det är du.. Du ser mig direkt asså det är verkligen ödet, allt det här.. Att jag liksom var där just då och att vi träffades igen efter ett år och allt.
Iallafall du ler och vinkar.. Och haha kvinnan framför mig tror att du vinkar till henne så hon ser lite förvånad ut men vinkar tillbaka. Men såklart jag vet du vinkar till mig. Du får mig alltid att le och skratta , det e så himla galet. Vinkar tillbaka till dig och skrattar åt henne, hahha . Sen vad gör du med strålkastaren, försöker göra mig känd eller ? Asså du var så himla söt då den stunden, som ett litet barn! Du kollar bak, tittar avståndet , testar lite.. Sen du tar den på oss, hahha. Och sen du är så himla glad.. världens leende :) Och det var ju då jag fick veta att det verkligen var du!!! Mannen bredvid mig ba ; V va gör duu ! och ja ba maamma ja sa ju att det va han :D  Och jag kollade mer på dig än på själva showen (A) Sen efter när vi drar till Blu Bar, jag ska självklart gå förbi dig..Känna dina blickar hela tiden, älskar det asså äälskar ! Och du kom dit igen, asså överlycklig jag bleev!  Alla våra crazy minnen asså ,   i min värld det finns inget glömma DIG. Jag kommer aldrig glömma dig! Det går inte en dag utan att jag tänker på dig asså, d sjuuukt .
Om jag nu aldrig får träffa dig igen, kommer jag aldrig glömma dig.. ditt leende dina ögon ditt hår ALLT.
Och asså jag vet det, jag vet det ; Jag älskar dig <3

Måndag e så mallig..

Hej !  Haha kom att börja tänka på den där sången vi alltid fick sjunga i typ 3an , måndag är så mallig först den är tisdag kommer efter sur och tvär onsdag ska jag bråka torsdag hoppa kråka.. haha sen kommer jag inte ihåg nåt mer , konstigt att jag kommer ihåg den överhuvudtaget liksom?
Idag började jag iallafall 13.20 och hade franska och sen hemkunskap , jag och geisha gjorde tacos på hemkunskapen. Vi blev klara först av alla och våran tacos blev superduperjättegod , matlagnings skillz eller? :D
Sen när vi slutade kl 16 så var det liksom iskallt , asså jag vill INTE bo på NORDPOOLEN?! :'( 
längtaaaaaar verkligen tills jag flyttar till italien om typ 4 lååååååånga år :') <333333
Iallafall när jag åkte hem så var det en gubbe på bussen som åkte samma buss som mig när jag skulle till skolan också haha , och killen som skulle gå av först han kunde inte gå av haha och alla bara putta på bakifrån ,stackars stackars stackars xD
sen på vägen till huset så vare två snubbar som ragga på mig haha , men ja hade typ muusik på högsta volym och det va så himla kallt så jag pallade inte att stanna och snacka eller nåt haha (:
Nu är det massa plugg som måste göras men som tur är har NO provet blivit flyttat till nästa vecka , jippiii !
Känner att ja måste skriva en låååång text om en speciell person sen och alla våra minnen <3
Men ah måste fortsätta med pluggandet , pusssss på er alla.


MINOUTFIT.se

Nu har jag också blivit medlem och dessutom lagt upp min första outfit, bli medlemmar ni också!
Här kan ni besöka min sida ;  http://aber.minoutfit.se/profile.php?id=1515    rösta och kommentera! :)


L'ORÉAL Volume Collagene & MAYBELLINE Affinitone

Jag har precis sminkat mig , och använt mina nya sminkprodukter L'oréal Mascara - Volume Collagene i färgen svart och Maybelline Foundation - Affinitone i nr 24 golden beige. Resultatet blev riktigt bra faktiskt, är jättenöjd över köpen! Billiga var dom också eftersom dom hade kampanjpris på Åhlens City :)
Mascaran ger inte bara massor av volym utan dessutom längd som jag behöver mycket av. Foundationen blir man inte randig av och resultatet blev jättenaturligt. Det enda lite konstiga är att både jag och min kära kusin har nr 24 golden beige, vilket är den mörkaste färgen.. och den är inte sådär jättemörk - den passar mig perfekt iallafall :)
Men ah , är du ute efter mascara och/eller foundation är dom här ett hett tips (:
Tyvärr hittar jag ingen bild på L'oréal mascaran , men slänger upp en på foundationen.

Maybelline foundation

är jag vaken?!

HAHAH har skrivit hela tiden att min buss går vid 12 , det gör den juuuuu inte! Den går ju vid 1 , 12:53 hahaha va roligt om jag skulle åkt till skolan klockan 12 haha :D

Godmorgon Skoldag ZZzzz

Nu är jag vaken, gick upp klockan 8 haha. Ganska onödigt egentligen eftersom min buss går typ 12 men ah iallafall , då hinner jag göra massa grejer nu på morronen så slipper jag dom sen, (typ plugga Zzzzz :'/ )
Ja, finns ju inte så mycket att skriva precis haha har ju nyss vaknat.
Jag har två lektioner idag.. Det känns ju extremt nödvändigt haha , varför kan vi inte bara få hel studiedag? 
Jag har iallafall lyckats bestämma vilka gymnasier jag ska söka in till tror jag, de ni ;)  Nu är det bara att springa på alla öppet hus Hahaa ^^
Men ja , ska nog duscha och äta och lite annat nu . Ha det bra alla så hörs vi sen ! :)








Forza Milan <3

...och nu är matchen slut och mitt älskade Milan vann med 1-0   , hjärta hjärta på det :D
anyway ska jag nog gå och försöka sova nu , hörs imorron bitti förmodligen !
puss på er alla

MILAN-NAPOLI

Mitt liv är räddat! Vi har Canal + och just nu är det Milan-Napoli , fooooooooorzaaa miiilan ! <3
Men ah får väl se hur det går , ska iallafall tillbaka och kolla nu... i will tell you tomorrow
Ciaaaaaaooooo .

last day..

Jaha idag är alltså sista dagen på höstlovet :( menmen , det är bara börja se fram emot jullovet ! Imårn börjar vi iallafall 13.20 , men ah onödigt att ha två lektioner bara ^^
Såg nyss Gossip Girl , skitbra som vanligt  och innan det var jag ute och sprang , superduperskönt fast det var jättehalt haha. Sen på vägen upp till huset så hörde jag nån ropa men ja trodde ja bara inbilla mig men sen vände ja mig om och det va natta hahah (:
men ah , finns inte så mycket mer att skriva liksom... Ha det bra alla , ses imorrn :)

jag vill ha

c902c905

Sony Ericsson C902 Bond Edition
Sony Ericcson XPERIA X1
Sony Ericsson C905
Samsung Armani M7500
, någon av dom vill jag ha, snygga och stylish !

Gossip Girl !

gossip girl , serena

Idag är det Söndag , det betyder att det är Gossip Girl , WOOOHOOO !!!

"19.00 Gossip girl
Amerikansk dramaserie från 2007-08. Blair tar saken i egna händer för att hjälpa Serena med den elaka och manipulativa Georgina Banks. Lily förbereder sitt bröllop med Bart Bass och det ska bli årets stora sociala händelse på Upper East Side. Säsong 1. Del 18. Gästskådespelare: Michelle Trachtenberg."

remember you

I love you
but it's hard
I love you
but it tears me apart
All our memories
they keep coming back
everything I see
reminds of you and me
all the places we used to go
all the words we used to say
everything's gone now
but the memories will always stay

Söndagsplugg

Vaknade runt 8 och tyckte det var för tidigt hha så jag somnade om till 9 , tog lite frukost och sen var jag duktig och pluggade lite. Har ju NO prov i Kemi och SO prov i Islam på torsdag och fredag, jobbigt men sant. Jag måste få VG på Kemi provet asså annars dör jag , men jag fattar ju inget så jag kommer typ få IG men jaja hahha ,  annars kmr jag aldrig in på Kungsten som jag och kära kusinish verkligen ska kämpa för haha (:
Annars händer det väl inte så mycket idag, kanske kan vara duktig och plugga lite mera men tänkte iallafall att jag ska ut och springa sen menmen annars chilldag (:

bilder från SP

zebrahead , förbandsimple plan

Zebrahead , förbandet på första bilden
Simple Plan , andra bilden
Funkar inte att ladda upp bilder just  nu.. så det här får väl räcka , men finns mer bilder på min bdb http://muminporr.bilddagboken.se/p/main.html (:

home again !

Hejsan hoppsan , nu är jag hemma igen. Det var skitbra och roligt på Simple Plan igår, lägger in bilder sen! Steffi och jag hade också jätteroligt efter , haha karre och jl kom förbi också haha .
Sen idag vakna vi typ halv 11 och så drog vi till stan vid halv 1 , jag köpte en spetstopp på Gina Tricot, maybelline foundationen och nya loreal mascaran yey . Extreeemt trååkigt var att pengarna som skulle komma in idag inte hade kommit bara för det e helg så Zzzz på det, så jag får väl ge mig ut på en ny shoppingrunda snart.. eller spara dom pengarna till Milano :)  här e bild på spetstoppen jag köpte föressten , 

gina tricot spetstopp

RSS 2.0