hej så länge

Nu drar jag till Steffi och sover över , kommer hem efter shoppingen imårn !
Så blir inga fler inlägg förens imorrån kväll typ (;
Ha det bra alla , happy halloweeeeeen !

SIMPLE PLAN idag

Gomorron! Idag är det äntligen 31/10 2008 !  Känns som det va igår steffi beställde våra biljetter till Simple Plan , men ändå som att det var så läääääääänge sen.. Nu är iallafall dagen äntligen här , idag ska vi på Simple Plan!
Jag har fortfarande inte bestämt vad jag ska ha på mig, så Steffi sa att jag skulle ta med mig massa kläder till henne. Men nu när jag vaknade kom jag på att vi ska ju till stan och shoppa imårn , så jag orkar inte bära med mig alla kläder då och allt annat jag måste ha för att sova hos henne så jag tar nog med mig typ två olika outfits så får hon bestämma någon av dom.
Det tråkiga med den här dagen är att det är fredag, vilket innebär att höstlovet snart är slut.. And then it's back to school. Och vi har både religion och kemi prov nästa vecka, torsdag och fredag ''/
Menmen nu ska jag bara glädja mig åt ikväll wooohoo (:

Gratis smink!

Vill du få gratis presentkort på Make-Up-Store och Kicks? På Gratismakeup.se samlar du poäng genom att värva vänner, besöka sidor och göra erbjudanden. Poängen kan du sen växla in mot presentkort på Make-Up-Store och Kicks, som kommer hem till dig i brevlådan, helt gratis!
Det är alldeles 100 % gratis, om man inte väljer att göra vissa erbjudanden som kostar extra.

Bli medlem här :) , http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=24166
Maybelline foundation

Internetshopping

Lyxoutlet.se har rea , 70 % på allt ! Jag hittade iallafall inget som jag vill ha, allt kändes så somrigt.. och jag behöver höstkläder! Men du kanske hittar något fint (:
Dessutom har bubbleroom öppnat igen, bubbleroom.se  och dom har fått in superfina grejer!

kjolevisu cardigan men


det här är mina favoriter på bubbleroom, kjol från Pimpinette i 100 % silke , 995:-  och denna snygga cardigan för killar från Evisu, 1250:-

bilder från denna härliga torsdag

ssteffihiding from you?dead? bollar

it's ttorsdag today !

hejsan hoppsan alla glada ! (och mindre glada / inte glada or something)  Nu har jag varit hemma några timmar och duschat, ätit och kollat tv :)
Imorse var jag tvungen att gå upp klockan 8 (hallå det är höstlov?!) för att jag skulle möta Steffi och JL på torvalla klockan 10 Zzzzzz för att spela fotboll ,  jag hann iallafall med bussen - utan att springa , jag kom tillochmed till busshållsplatsen 8 minuter eller nåt innan den skulle gå-  och sen mötte jag steffi och jl :)  planen var tom , och alla andra bangade typ , så först var det bara vi 3. Sen kom mauro lite senare , och han hade ju ALDRIG spelat fotboll förut i hela sitt liv hahha, det var EXTREMT kul. Sen typ efter två timmar drog JL och då körde jag , steffi och mauro mot några småbarn hahhaha det va kul :D

lägger in bilder lite senare ikväll (:  (typ snart)

pusssss .

Sommar , någon?

Känns som jag har skrivit otroligt många inlägg idag , haha typ inget liv eller?
Iallafall, jag är så otroligt trött på vädret och det är bara oktober! Tänk då i november, december, januari, februari osv.. nej nu blir ja deprimerad. Ge mig sommaren tillbaka , ge mig sommar nu !
Och ännu bättre ; i princip hela min garderob består av kläder som liksom inte går att använda när det är såhär kallt , stackars stackars mig (:
och snälla give me my tan back? :D


Sicilien08



Sicilien08


Sicilien08

Sicilien08


Sicilien08


Bilder från Sicilien i somras (:

Foundation

Chanels foundation, teint innocence är superbäst! Absolut bäst av alla foundations jag haft - definitivt värt varenda öre! 
Nu är min tyvärr slut igen :(  och man märker genast skillnaden när man använder andra "vanliga" foundations..
saknar den så mycket , men tror faktiskt jag ska prova en annan den här gången eftersom jag vill ha mera pengar till kläder!
Min kära fina kusin tipsade mig om Maybellines nya ( affinitone heter den) och den ser jättebra ut på henne så den ska jag nog satsa på ! Billig är den också , kostar bara 125 kr på Åhlens City :)


Teint InnocenceMaybelline foundation

I love me , do you?



M




Namn:
Moniqa
Smeknamn:  Monkan, Monky, Momin m.fl
Födelsedag: 14 februari 1993
Ögonfärg: Mörkbrun
Hårfärg: Brun m ljusa slingor
Skola: går i 9an på Söderbymalmsskolan @ Haninge

Favorit;
Färg:
Blå
Plats: Cefalù @ Sicilien
Affär: den e svår !
Bok: Gossip Girl
TvSerie: Gossip Girl
Café: Espresso house
Mat: Italienskt
Plagg: min orangea spetsklänning tror jag.
Artist: Luca C kära vän (:
Spel: James Bond @ XBOX <3


där va lite om mig , så nu känner ni mig bättre haha (;



MILANO !

snart snart snart åker jag till milano och italien (:  har inte varit i milano sen 2004 så det blir massa kul! ska shoppa ihjäl mig hihih :)

13/11 drar jag iväg ,
blir tvungen att ta ledigt från skolan 1-2 dagar , vet inte riktigt.. missar dessutom gymnasiemässan haha , men jag kanske hinner gå på den en snabbis på torsdagen med kusinish?! :) aja får se hur det blir.

det tråkiga är , att jag bara stannar i milano i 3 dagar så jag får shoppa dygnet runt om jag ska hinna ;O  inte sova på nätterna nej :)

läääääääääääängtar så mycket !

just nu vill jag ha ..

igår var jag och klippte mig, det blev faktiskt jättefint. sen var jag och spanade kläder med min kära kusin :)
vi hittade lite fina saker , men det känns ändå som det inte finns så mycket jag vill ha just nu.. och ändå så känns det som garderoben gapar tom (fast den egentligen inte gör det) varje gång jag ska klä på mig x)  vet inte riktigt vad jag ska göra haha .

rosa fred perry tröja , 799 kr @ MQ   den här fina rosa tröjan på MQ , från Fred Perry 799 :- :)

Zoul kofta , 399 kr @ MQ och så hittade vi massa annat , bla den här fina grå koftan , också på MQ från märket ZOUL 399 :-

jag <3 espresso house!

chai & vanilla latte @ espresso house!
asså jag måste bara säga , jag var på espresso house senast igår , och jag känner redan att jag saknar det. jag förstår inte, man blir helt beroende! hälften av mina pengar går till kläder och andra hälften till espresso house goda skapelser (:
mer espresso house åt folket !

Hejsan Hoppsan (;

ja , nu ska jag nog börja blogga eller? :)
har ju försökt flera gånger förut , men det slutar alltid med att jag glömmer bort mitt lösenord eller vad min blogg heter haha man är ju så smart.
blivit lite inspirerad av kusin vitamin , hon har verkligen kommit igång med bloggandet nu !
ska försöka blogga varje dag, och kommer finnas lite av varje här i min blogg :D
puss & kram på er alla !

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0