cozy sunday

hej på er världen! idag har jag haft en mysig dag med mig själv kan man säga. var och solade imorse, hur skönt som helst!!, och sen var jag och köpte chai latte @ eh of course. efter det åkte jag hem igen, och för ett tag sen fick jag en impuls att dra till bibblan och låna massa böcker, så det gjorde jag hehe. snart blir det mat, och efter det lite mera plugg (ska ta mig samman och faktiskt plugga nu..) och sedan höjdpunkten på söndagar, film! pussar till er, hoppas ni haft en fin söndag ♥


hihi big love

and another big love

We have to get reaadyy

förlåt för no uppdatering igår, hade lite stress. var iaf och såg 2012 med anni, nett och robin på sergel. den var faktiskt skitbra, men riktigt hemsk haha. och mitt i filmen "dom smälteer!" hahah dog nästan av garv, alla andra måste ju tyckt vi var störda i huvet som sitter o asgarvar till att jorden går under.
tror ni att den kommer gå under? ;p


when I first saw you


åh vad skönt det är att civics provet är över, åh vad skönt det är att jag hunnit träna, göra yoga, ta en lååång dusch och bara tagit det lugnt! tänk om alla dagar vore såhär sköna? anyway så bör jag plugga lite franska idag, förbereda mig för det muntliga provet på tisdag liksom, aja, piece of cake right? haha life is good, och storken äter som en häst.

lite random bilder


min nya love

haha lunchen i torsdags

i fredags, skitfint med snöflingorna (:

i fredags, steffi på waynes innan bion

lördags, trädet och lampan haha internt skämt

lördags, hahaa fail bild typ


och så var det söndag!

Godmorgon på er sötnosar, känner mig helt hmm..död! tog mig upp ur sänge tidigt ändå, fast ville egentligen bara sova, men vet att jag blir skitseg annars så att ja. Igår blev iallafall en lyckad kväll, hade egentligen ingen lust att gå ut, tur att jag gjorde det ändå! Drog med steffi och mötte upp tobbe och tobbe, tog sen bussen och då kom danne och hans syrra och mötte oss. Sen kom nicke och erik, och aah det var skitkul även om vissa fick alldeles för mycket att dricka haha. Idag är planerna släktfest, för att fira min faster! Så vi hörs senare!


hahah förstår ni hur mycket jag har rensat, helt insane!

och så en bild från igår, haha alla andra får jag nog inte visa!

it's saturday!

orkade inte blogga igår, tog en sväng på donken efter filmen också så kom hem rätt sent. och jag hade ingen mobil på hemvägen, haha jag är alldeles för klantig, råkade slå fel pin tre gånger och ja man vet ju vad som händer då (a) iaf så var filmen skitbra tyckte jag, även om boken är mycket mycket bättre. får se vad som händer ikväll, håller på att planera lite men ah får se om vi hörs ikväll eller imorgon! kisses ♥


och btw, taylor lautner är döösnygg i new moon!

friday, I'm in love!

ska alldeles strax bege mig tillbaka in till stan igen, blir fika och sen new moon med steffi wooho! vi hörs förhoppningsvis efter det, ha en superbra fredag allihopa! ♥


snart är det helg!

jag har en enorm crush på de här skorna, fast nej, jag ångrar inte att jag aldrig köpte dem. varför? jag kan defenitivt inte gå i stilettklackar, eller, jag har nog inte provat. haha whatever, dagen idag var helt okej, har ont överallt efter den där fucking sprutan. dagens roligaste var nett som skulle gömma sig för mig, då ställde han sig utanför matsalen vid skåpen, mot glasrutan hahah skillz där. sen kom några i klassen förbi och då sa han "shhh" till dom, "säg ingenting!" och så kom jag där på andra sidan glassrutan och skratta ihjäl mig HAAHAHA.. ni kanske inte fattar men aja, det var skitkul, sen grät jag av garv och kära kusin skrattade också länge haha :D


jag har tagit svininfluensa vaccinet, over and out

efter att ha stått närmare tre timmar i kö, mhmm vi har ju enormt bra sjukvård i det här landet, tycker ni inte? hosthost..  nu ska jag skriva klart mitt tal, alltså jag mååååste, gah som vanligt blir jag aldrig nöjd, hate to be me sometimes. aja, hörs imorn när jag förmodligen har mera tid att blogga (:


måndag, soooo snark.

Hola hola! blä måste göra klart mitt tal.. som nog inte kommer bli färdigt, och nu ångrar jag att jag inte skrev om ett mumintroll istället. Aja, det får bli som det blir. Börjar jag på ett till nu, lär det ju definitivt inte bli klart. Tog en snabb shoppingrunda och fick med mig ett par lårhöga stövlar, och tro mig dom är så sjukt mycket snyggare på, visar imorgon! =)



tummen upp och tummen ner



FÖR att planera resor, ååh finns inget som ger en mera ljus i höst och vinter mörkret!

FÖR denna söndagen, som inte alls varit lika ångestfylld som dom brukar vara, kanske kommer snart haha

FÖR Morden i Midsomer, seriöst vad skulle jag göra på söndagarna annars?

FÖR lårhöga stövlar, så sjukt snyggt. Vet bara inte vilka jag vill ha




FÖR vintern vi har framför oss, it will get a lot worse. det har inte ens börjat än

FÖR alla dessa dagar utan en enda glimt med sol. måste boka in ljusterapi snart

FÖR fransdetaljer på väskor, skor, etc blä är så trött på det

FÖR söndagar i allmänhet, hahaa

hm?


att köpa eller inte köpa, that is the question.

aha aha I like it aha aha

hallå bloggen, nu är jag hemma! hade det skitmysigt, pratade as usual om allt mellan himmel och jord och satt kvar på eh längre än dom hade öppet, haha love it! nu ska jag bara fortsätta ta det lugnt, drömma mig bort och svara på kommentarer.. kisses! (haha laddar upp bild snart, när jag orkar hämta sladden)


det är löööördag

och dagens planer är att fika med kusin at espresso house, of course! ska bli skitmysigt. mår inte så jättebra, är typ lite halvsjuk sådära.. så ska bara ta det lugnt idag tänkte jag, blir ju inte allt för ansträngande att fika =) och ni har väl inte missat att jimmy choo kollektionen NU finns ute i butik och på hemsidan? önskar er alla en trevlig dag!




JAG LÄNGTAR IHJÄL MIG


NICE 2010 MED ANNI KOMMER BLI GRYYYYYYYYYYMT! ♥

måste bara säga en sak


eros var grym igååår, biiig loove ♥

10 things you didn't know about me!

hejhej på er! ja, jag lever, hade bara otroligt mycket plugg men nu är det ganska chill några dagar framöver! tänkte köra en ny ten things you didn't know about me lista, det var ju rätt länge sen, tycker ni inte? njut eller njut inte, it's all up to you guys!

1. Jag lider av tvångstankar.
2. Jag har prestationsångest.
3. Jag är alltid ganska deprimerad på vintern.
4. Jag måste alltid gå runt med mjukis kläder hemma, kan verkligen inte bära t.ex. jeans när jag är hemma eller hos vissa kompisar, känns bara så fel!
5. Jag är nästan alltid stressad, mitt liv är typ en tävling mot klockan.
6. Hos killar faller jag först och främst för ögonen, nyckeln till allt haha.
7. Jag äter verkligen hela tiden på vintern.
8. Finns nog inte ett år som jag inte åkt utomlands.
9. Jag hatar att vara blek..
10. ..men har i princip lyckats sluta sola solarium, mest tidsbrist i guess. anyhow så föredrar jag så klart den riktiga solen egentligen. Åh vad jag vill ha sommar.


-

hellu! matteprovet var skiitsvårt, det tyckte typ alla.. efter skolan var jag och hämtade ut biljetterna till new moon och sen var jag i kyrkan, var nästan på den spanska mässan, men kändes ju inte så vettigt. har bajsmycket att plugga.. och ah, hinner inte svara på kommentarerna nu =) hörs


:O

Jag.Vill.Inte.Göra.Matteprovet.  AAAAAAAAH !! hahaha wish me luuck =))


father's day

skitnajs på ansiktsbehandlingen imorse, var heelt underbart. sen blev det fika med papi at eh, mycket trevligt =)  nu ska jag dyka ner i mattebooken.. snark, så hörs imorgon!


good old summer days


hej på er sötnosar! jag är inte direkt på humör och ah finns väl inte så mycket att skriva. ska sova tdigt idag, för imorgon blir det ansiktsbehandling och efter det ska jag möta upp papi för att ta en fika. där emellan ska jag hinna införskaffa en present åt steffi också, ingen aning om vad jag ska köpa till henne, lite tips? (a) kisses


fridaaaaaaay

dagen har tillbringats i skolan, och sedan med steffi =) är helt galet trött så vi hörs imorgon yes!


new moon!


jag passade på att "klicka hem" ett par biljetter till new moon premiären igår! längtar thihi! finns fortfarande biljetter kvar till er som vill se premiären, så ni vet (: kisses !

det är onsdag!

hej sötnosar, helt stört att det redan är onsdag, och att den snart är förbi! var och simmade idag med klassen på idrotten, helt galet haha. efter skolan var jag iaf och klippte mig, så det så, haha äntligen. nu är det simpsons time , ciaaaoo =)




hur ska jag överleva..


aldrig i livet att jag INTE åker hem till älskade cefalù i sommar, inte en chans.du förstår bara inte hur viktigt det är, och du kommer väl aldrig att göra det..

nej ingen rubrik

Hola bloggen!  Hade två lektioner idag, english samt civics och sen var det fika på eh med mami och efter det spt a.k.a utvecklingssamtal, gick väldigt bra, kom fram till mycket bra saker, så är nöjd! har alltid annars bara tyckt att utvecklingssamtal är hur onödiga som helst. nu ska jag sluta babbla, annars kan det ju pågå i evighet! svarar på kommentarerna senare när jag käkat och gjort färdigt bokanalysen, kisses♥



några timmar såhär, innan skolan börjar igen efter lovet.

hm, vad ska man ge papi i fars dag present? det är frågan! har nu mailat in min civics uppsats, oh snap.. och imorgon är det back to school. sen blir det fika med mami och efter det, spt a.k.a utvecklingssamtal. ha en trevlig fortsatt vecka allihopa =) !!


born to make me happy!

har suttit och trixat med min privata blogg ett tag, och är grymt nöjd med den nya designen! anyway så har jag just blivit HELT klar med min civics uppsats, alltså jippi jippi jippi!!!! den kunde blivit så mycket bättre, men det begränsade utrymmet nivet.. nu ska jag göra allt annat jag måste göra, och sen klockan 17-19 är det dags för kampanjupptakt med MUF, vi hörs nog efter det! =) ♥



pluggpluggpluggplugg

Hej sötisar! jag är klar med civics uppsatsen, nästan, kanske, vetinte. Blir jag någonsin nöjd? Den här uppsatsen håller definitivt på att förstöra mitt liv iallafall. Nu ska vi tänka lite positivt här, vi har ingen historia på hela nästa vecka, och bara en natural science lektion, halleluja! aja, jag har ont i magen och mja vi hörs ♥



RSS 2.0