nu börjar jag med något nytt!



- för tjejer som kan ge varandra komplimanger! finns nästan inget värre än tjejer som snackar skit bakom ryggen på varandra bara för att dom är avundsjuka, usch.

- för sommar och sol, behöver jag säga något mer? visst, alla årstider har väl kanske sina fördelar men nej tack, sommar for the win!

- för färgade linser! ett enkelt, snabbt, opermanent och billigt sätt att variera sitt utseende, fick hem två par gratis linser (turkosa samt blåa) från netlens idag, puss på det!

- för Odd Molly! jag älskar deras linnen och söta blusar, helt fantastiskt söta!




- för den här tiden på året. det är kallt, modet har tråkiga färgskalor, det finns inget att göra - man sitter i princip bara inne, alla blir sjuka osv osv.. it f*cking sucks!

- för läxor. skolan är viktig men varför måste man jobba en massa hemma - kan vi inte bara göra allt i skolan? självklart bör man plugga till proven, men läxor det är bara så otroligt onödigt och tar upp en massa tid.

- för folk
som snackar non stop i skolan och alltid tror sig ha rätt, och i 80 % av fallen egentligen babblar om någon helt annat! snälla, langa inte en hel uppsats muntligt när du ändå inte vet svaret..

- för asos just nu. har beställt där flera gånger och har alltid gått snabbt och smidigt. MEN, det funkar inte att logga in i mozilla firefox man måste använda explorer. Dessutom gjorde jag min beställning för ca 1 vecka sen, och varorna har fortfarande inte kommit, skulle fått dom leverade i tisdags. Segast.co.uk nuförtiden!

Kommentarer
Postat av: Anonym

sv' nej, ingenting. tänkte ta ett varmt fotbad. du själv då? (:

2009-09-24 @ 19:19:31
URL: http://nellyhaglund.webblogg.se/
Postat av: Erika

Har du haft en bra? :)

2009-09-24 @ 19:32:11
URL: http://icanpikan.blogg.se/
Postat av: Felicia

sv: görs? :)

2009-09-24 @ 19:55:31
URL: http://flizanlizan.blogg.se/
Postat av: linda

verkligen tummen ner för läxor! usch

2009-09-24 @ 21:30:49
URL: http://lindiieb.blogg.se/
Postat av: Lisa

jag hatar också läxor.....

2009-09-24 @ 21:51:58
URL: http://lisani.blogg.se/
Postat av: Linda - ndaiL

Hej!



Jo helt okej, själv?

2009-09-25 @ 09:44:02
URL: http://ndail.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0